bugün

evren oluşumu tesadüf kavramı ve algılanışı

halen daha tavan iqlu yazarların anlayamadığı benim bir görüşü ya da hipotezi kanıtlama ve ya çürütme gibi bir amacımın olmadığıdır. bunu anlayamadıklarından olsa gerek tavan iqlular benim zekamla pek bir ilgileniyorlar. yukarıda bir görüş ileri sürmedim sadece ilk entrnin basit bir özetini yazdım. sanırım tavan iqlu arkadaşı kızdıran da kendi görüşlerinin bu kadar basit olarak bir daha karşılarına dikilmesi.
hiç kimseye allah'ın varlığını kanıtlama ihtiyacı duymuyorum. kanıt ihtiyacı kafasındaki düşünceyi başkalarına da tasdik ettirerek takdir toplama ve düşüncelerinin kendi içindeki çelişkilerini giderme çabası olduğundan bu çabayı göstermiyorum.(bakın ben nasıl düşündüm nasıl mükemmelim ben ya baksanıza)
size tavsiyem o tapındığınız egolarınız ve biliminizin yanılgılarıni da göz önünde bulundurmanızdır. hiç mi o aklınız sizi yanlış karara götürmedi? o bilimin 50 yıl önceki haliyle şimdiki halini bir karşılaştır bakalım ne sonuç çıkıyor. şimdi kadük olmuş olan 50 yıllık bilime de o zamanki bilimperestler tapıyordu senin gibi. bundan 50 yıl sonra da başka bir bilimperest senin bu söylediklerini yalanlayıp kendi yüksek zekasından dem vuracak bir yerlerde.