bugün
- kadınların ilgisiz yaşayamaması5
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- patrona kurulmak3
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi2
- göbeksiz kadın kalmaması4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı10
- petek dinçöz bam bam2
- teen slasher film klişeleri6
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- risale-i nur3
- göbek eritme taktikleri5
- karabağlar2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- çay koymak mı katmak mı8
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- amfetamin4
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- yazar k2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası6
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- netflix üyelik iptali2
- kemal kılıçdaroğlu15
- ariel şaron2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
iskenderun acemi birliğindeyken 2 tane saf arkadaş var biri durmadan bana bakıyor gülüyor
diğeride abi çay içermisin soruyor kısa birsüre için bölük komutanın çaycısı olmuş.
2 sinden acayip huylandım nerelisiniz sorunca abi dursunbeyliyiz dediler .
bende antebin ilçesi sandım şahinbey den türeterek..
biraz abi kardeş ilişkisi vs.. (askeregeç gittiğimi daha önceki entrylerde yazmıştım)
abi kola aldım abi cips aldım ulan dedim aileniz ne iş yapar ikiside aynı köydenmiş birinin babası yok 3 kız bir erkek ama 200 dönüm arazileri var başkaları eker biçer zorla geçinirler diğeri ise ondan daha kötü 2 kız o yalnızca erkek.. artık birşey almayın size yazık benim durumum normal amaikisi elimi cebime attırmıyorlar anadolu cocugu bu olsa gerek..
neyse yemin törenine az kalmış biri baklayı düşürdü abi ailemle konuştum iyi bir abi var ister ablamı ister benden bir yaş küçük kız kardeşimi sana verelim diyince o günüm felakete dönüştü.
mesele bizim bu arkadaşlar helal olsun diyeyim saflıklarından iyiniyetlerinden öyle birşey düşünmüşler utandım , bende onlara evliyim olmaz dedim başımdan savmak için abi birşey olmaz imam nikahı kıyarsın diyince onları zorla ikna ettim..
bu dursunbeyi onlarla tanıdım çok saf çok arkadaş canlısı çok iyi insanlarla sahip oldukları için gurur duyulası bir ilçe..
diğeride abi çay içermisin soruyor kısa birsüre için bölük komutanın çaycısı olmuş.
2 sinden acayip huylandım nerelisiniz sorunca abi dursunbeyliyiz dediler .
bende antebin ilçesi sandım şahinbey den türeterek..
biraz abi kardeş ilişkisi vs.. (askeregeç gittiğimi daha önceki entrylerde yazmıştım)
abi kola aldım abi cips aldım ulan dedim aileniz ne iş yapar ikiside aynı köydenmiş birinin babası yok 3 kız bir erkek ama 200 dönüm arazileri var başkaları eker biçer zorla geçinirler diğeri ise ondan daha kötü 2 kız o yalnızca erkek.. artık birşey almayın size yazık benim durumum normal amaikisi elimi cebime attırmıyorlar anadolu cocugu bu olsa gerek..
neyse yemin törenine az kalmış biri baklayı düşürdü abi ailemle konuştum iyi bir abi var ister ablamı ister benden bir yaş küçük kız kardeşimi sana verelim diyince o günüm felakete dönüştü.
mesele bizim bu arkadaşlar helal olsun diyeyim saflıklarından iyiniyetlerinden öyle birşey düşünmüşler utandım , bende onlara evliyim olmaz dedim başımdan savmak için abi birşey olmaz imam nikahı kıyarsın diyince onları zorla ikna ettim..
bu dursunbeyi onlarla tanıdım çok saf çok arkadaş canlısı çok iyi insanlarla sahip oldukları için gurur duyulası bir ilçe..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar