bugün

ateist

bunlardan türk olanlarının zeka ortalaması çok düşüktür. düz tespit yaptım sanma. açıkalayayım;
zeka seviyelerinin düşük olduğunu nereden çıkardım ? zeka seviyesini belli eden şeylerin başında mizah anlayışı gelir. peki mizah nedir ? özellikle türkiye'de çok büyük oranla klişelere yapılan atıf ve saydırmaktır. örneklere bakalım leyla ile mecnun, gora, cem yılmaz gösterileri (ki adam sadece klişe anlatıyor) recep ivedik, atalay demirci (bok gibi ben de biliyorum ama türk toplumunda buna gülen kesim var sonuçta) ata demirer, hatta olacak o kadar tarzı. bunların genel konularına bakarsak türk insanını nasıl davranır ya da türk insanının başına şu gelse ne olur tarzında klişelerle güldürüye dayalı olduğunu anlarız.

ateistlere gelecek olursak, klişe diyince önünüzde koskoca din var, dine sonradan eklenmiş şeylere inanan cahil bir toplum var. klişe diyince milyonlarca şey sayabiliriz islamla ilgili. ve bunların birçoğu gerçekten uydurma ve saçmalık ayrıca komik. ama sizin bundan çıkardığınız mizah ne abi ?

- ahaha öyle demeyin lan allah çarpar sonra xd
- şüphesiz ki şu şöyledir xd
- allah diyen bardak xd

bu tür basit ve temel kalıpların içinde kötü bir espri anlayışı var sevgili ateist kardeşlerimizin genel olarak. gördüğünüz gibi kalitesiz ve boktan mizah. bu kadar klişenin arasından çıkan sıçmık bunlar. espri anlayışın buysa zeka seviyen de sınırlıdır abicim. kendini bi daha kontrol et. hadi hayırlı sahurular.
© copyright 2005 - 2026