bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- melis sezen'in memeleri6
- game of thrones taki kerhaneci16
- ölümden korkuyor musunuz35
- ülkü ocakları genel ev olsun3
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- 128 milyar dolar nerede4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri26
- uludağ sözlükte genel ev açılması2
- lilith'in haklı olması2
- claudian clouds41
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- platon'un mağarası2
- sarı saç mavi göz5
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- şok market2
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- bugün ne oldu10
- 21 eylül dünya barış günü2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma2
- son üç şifrenizle aynı olamaz2
- erkeklerin seks ihtiyacı bitmez bacım2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- işteyken entry girmek2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- edinburgh3
- tahammül etmek2
- yok knk iyiyim2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- karton abi2
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- habire1220
- kimse seni sevmiyor4
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- queen feristah16
- burhan özfatura2
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- londra2
- müslüman kardeşine dua etmek2
- afd2
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- kadın dövmek4
4 aylık kullanımın ardından:
Telefonu şarjdan çekeli 8 saat olmuş. Bu süre zarfında 4 el okey oynadım. 1-2 dakika kadar twitter'a baktım. whatsapp'dan da 8-10 mesaj gönderdim. Kalan şarj %51. Ekran parlaklığı otomatikte. Akşam şarjdan çekip yattığımda yaklaşık 8 saat bir uyku sonucunda -0 kullanım- sabah %85 şarj kaldığını görebiliyorum. Her sabah şarjı tamamen dolu halde yanıma aldığım telefonu akşam eve gitmeyeceksem gün içinde mutlaka bir kere daha sarj ediyorum yoksa yetmiyor. (Mesai saatleri içinde telefon kullanmıyorum.)
Video çekimindeki sesi çok kötü. Hoparlör sesi berbat. Ses çıkışı arkada olduğu için telefonu sırt üstü koyup yatarsam alarm sesini duyamayıp işe geç kalıyorum. Yüz üstü koyarsam da titreşimden kayıp yerle bir oluyor.
Gece fotoğraf çekimi çok kötü.
Zaman zaman çok ısınıyor, tırsıyorum.
Bir iki kere donma nedeniyle kapandığına, bir iki kere arama geldiğinde ekran sürüklenmediği için aramayı yanıtlayamama durumuna, bir kere de güç düğmesinin basılı kalmadaki fonksiyonlarının çalışmadığına şahit oldum.
Fakat menüler akıyor. Yağ gibi. Bazen "kullanmadığım uygulamaları kaldırayım" diyorum telefonu elime aldığımda üşeniyorum. Bir sürü uygulama hep beraber, sevgi ve barış içinde çalışıyor. Baba gibi görselliğe sahip oyunu tek tuşla geri plana atıp mesajımı yazıp anında devam edebiliyorum kasma, donma olmadan. Rom mu yüklesem, root mu olsam, yok efendim telefonda yer kalmadı, telefonu yan yatırıyorum ekran dönmüyor, o oyun bende çalışmıyor senin telefondan oynayayım gibi sorunlarım yok.
Yine olsa yine alır mıydım? Valla alırdım hacı.
Telefonu şarjdan çekeli 8 saat olmuş. Bu süre zarfında 4 el okey oynadım. 1-2 dakika kadar twitter'a baktım. whatsapp'dan da 8-10 mesaj gönderdim. Kalan şarj %51. Ekran parlaklığı otomatikte. Akşam şarjdan çekip yattığımda yaklaşık 8 saat bir uyku sonucunda -0 kullanım- sabah %85 şarj kaldığını görebiliyorum. Her sabah şarjı tamamen dolu halde yanıma aldığım telefonu akşam eve gitmeyeceksem gün içinde mutlaka bir kere daha sarj ediyorum yoksa yetmiyor. (Mesai saatleri içinde telefon kullanmıyorum.)
Video çekimindeki sesi çok kötü. Hoparlör sesi berbat. Ses çıkışı arkada olduğu için telefonu sırt üstü koyup yatarsam alarm sesini duyamayıp işe geç kalıyorum. Yüz üstü koyarsam da titreşimden kayıp yerle bir oluyor.
Gece fotoğraf çekimi çok kötü.
Zaman zaman çok ısınıyor, tırsıyorum.
Bir iki kere donma nedeniyle kapandığına, bir iki kere arama geldiğinde ekran sürüklenmediği için aramayı yanıtlayamama durumuna, bir kere de güç düğmesinin basılı kalmadaki fonksiyonlarının çalışmadığına şahit oldum.
Fakat menüler akıyor. Yağ gibi. Bazen "kullanmadığım uygulamaları kaldırayım" diyorum telefonu elime aldığımda üşeniyorum. Bir sürü uygulama hep beraber, sevgi ve barış içinde çalışıyor. Baba gibi görselliğe sahip oyunu tek tuşla geri plana atıp mesajımı yazıp anında devam edebiliyorum kasma, donma olmadan. Rom mu yüklesem, root mu olsam, yok efendim telefonda yer kalmadı, telefonu yan yatırıyorum ekran dönmüyor, o oyun bende çalışmıyor senin telefondan oynayayım gibi sorunlarım yok.
Yine olsa yine alır mıydım? Valla alırdım hacı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar