bugün
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- iremga6
- tayland a giden erkeğin asıl amacı4
- ölümden korkmamak6
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- halter kaldırırken osurmak4
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- e'e f e5
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler3
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- algı çetesi7
- özgür özel10
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak5
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- heyt bea birader4
- sözlükteki 4 harfliler4
- idam anında kendini zehirlemek3
- sigaraya kahve sürmek5
- 81r4d3r5
- s'i l v'e r m'i s t29
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- kargocularla kanka olmak4
- mazotun litresi 90 lira13
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- armageddon savaşı3
- günün sözü26
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu4
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- anın görüntüsü19
- mülayim'in hiç sevmediği herif3
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar5
- pkk'nın silah bırakması2
- çok artılara rağmen karmanın çok yavaş yükselmesi4
- parti tüzüğü okumak8
- allah'ın çok merhametli kıskanç bi tanrı olması4
- allah'ın gazabından korkmamak2
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek4
- üsküdar belediyesi9
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim2
tamam. Ne kadar yüzüne karşı dilemeyip, dilemeyecek olsam da özür dilerim. Aptalım. Büyüttüm. Ama bu duruma sen getirdin. Nasıl dengesiz bir insan olduğunun farkında mısın acaba? Senin de kabul ettiğin üzere bana o kadar büyük ve haksız acılar yaşattın ki... Sen de çok iyi biliyorsun; sana tamamen saf ve temiz duygularla yaklaştım. Aslında bu ilişkiye başlamamda ki yegane amacım bunu tümüyle saf ve temiz şekilde yürütüp, büyütmekti. Peki, sen ne yaptın? Kirlettin! Batırdın! Ama, ben öyle bir insanım ki kendime yapılan hiç bir şeyi asla ve asla unutmuyorum. iyiyi de kötüyü de... Sen benim müthiş bir kin büyütmemi sağladın. Ben istemedim ki... O kinim büyüdü, büyüdü... Ve büyümeye devam edecek, emin ol. Kendimi hiç bir şekilde ezdirmek gibi bir niyetim yok. Haksız... Evet, o haksız. Suçlu. Pislik ve sonuna kadar da adi bir mahlukat. Sen ne kadar da bir anda onun koruyucu meleği kesilmiş olsan da bu değişmeyecek. O öyle birisi. Asla değiştiremezsin bunu. O kadar çok kırdın ki beni sadece bu aptal konu yüzünden. Kabul, bende seni kırdım. Ama sen inan ki hakettin. Ama ne olursa olsun, özür dilerim.. Zaten haklı da olsam haksız da olsam sürekli özür dileyen ben değil miyim? Ha, sen özür diliyor musun? Tabiki... Ama ne kadar da özür dilesen o özürlerin aynı şekilde hatta daha da katlanarak bana kötülük olarak geri dönüyor. Lütfen, bunu kabul et. O, benim çok fazla hakkıma girdi. Dolaylı olarak girmeye devam da ediyor. Benim ona olan haklarımın hepsi haram zıkkım olsun. Çok kızgınım. Ben hayatımda bu kadar kızdığımı hatırlamıyorum. O kadar aptalsın ki... Egona öyle yenik düşüyorsun ki... Arkadaş... Emin ol öyle asla olmayacak. Bu konularda asla yanılmadım, biliyorsun. Sana gerçekten deli gibi kızgınım. Ama seni bir o kadar da çok seviyorum maalesef... Bazen keşke bu kadar iyi niyetli yaklaşmasam, keşke bu kadar çok sevmesem demediğim de olmuyor hani. Ama olsun, değer elbet bir gün... Tabii hayatta olursak... Neyse.... Hoşçakal, aşığım sana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar