bugün
- friedrich hegel la bi cay icek13
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı3
- yazarların favori giyim markası8
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- mohamed salah ghaly4
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala15
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim2
- iş vs seks2
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- bilinçaltı algılama6
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- 2026 ekonomik krizi16
- alparslan kuytul14
- migros'a sorulacak tek soru23
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- erotik şiir4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- yalnızlıkla sevişmek5
- aleksey batrakov28
- hayattaki en değerli şeyler5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba3
- victor osimhen20
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- sınıfın en güzel kızı4
- hurdacıya gidiyorum7
- akıl3
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- osuruktan şiirler60
- yoga2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- tombul efes3
- enayimiknatisii6
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- tostumu yaptım11
- g i l d e d l i l y16
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- mutlu ama uzak olsun birader3
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
uyanın beyler uyanın! sol framede tek bir başlık yok. alevilerden kürtlerden söz açılınca aslan kesiliyorsunuz. hayatınız popülizm olmuş. yok madımak için zırlayanlar, yok alevilere yalakalananlar, yok 22:00'dan sonra alkol satılmadığı için sokağa çıkıp biber gazı yiyince şaka gibi zulümden dem vuranlar. zulüm kelimesi bu kadar ayağa mı düştü? doğu türkistan'da son 50 senede 5 milyona yakın insan tamamı ırkçılık ve nefret suçlarından mütevellit öldürüldü. bu süre zarfında yüzbinlerce genç uygur kızları ailesinden zorla alınıp zorla ırzına geçildi. uygurlu kandaş ve dindaşlarımızın vatanları işgal edildi ve ediliyor. zorla yurtlarından insanca yaşama imkanı olmayan yerlere sürüldüler ve sürülüyorlar. çinin arsız köpekleri tarafından akıl almaz işkencelere maruz bırakılıp öldürüldükten sonra mezara dahi gömülmeden bırakıldıklarını, cesetlerinin vahşi hayvanlar tarafından paramparça edildiğini, binlercesinin aç susuz bırakılıp bu şekilde öldürüldüğünü, dinlerine alenen sövüldüğünü, yaşlılarının ağır işlerde günde 17-18 saat çalıştırıldığını kaçınız biliyor? başınızı kuma gömmeyi bırakın artık! ve hükümet sana sesleniyorum, araplar için döktüğün gözyaşının yüzde birini uygur türkleri için dök, araplar için dünyaya koyduğun postanın yüzde birini çin'e koy!
aleviler bu ülkede çok zulüm görüyor değil mi? vah zavallılar cemevleri bile ibadethane sayılmıyor :( kürtlerin kimliği tanınmıyor değil mi? elektrikkaçak olmayan elektrik tabi faturaları türkçe geliyor tabi çok büyük zulüm! devlerin 30000 askerinin şehadetinin sorumlusu tek başına bir adada ömrünü geçiriyor ne büyük zulüm! adama bir karı bile vermedi devletimiz herif günde 10 posta 31 çekiyor zulümün büyüklüğüne bak! ibnelere ibne diyoruz çünkü bizler çok zalim insanlarız, homofobiğiz.
ermeni bir yazar öldürüldü hepiniz ermeni oldunuz. madımak'ın yıdönümünde hepiniz alevi oldunuz. bazen kürt, bazen mustafa kemal'in askeri oluyorsunuz eyvallah. ama bir türlü türk olamadınız. devam edin böyle, herkesten özür dileyin. doğu türküstan türklerinden ben dilerim.
aleviler bu ülkede çok zulüm görüyor değil mi? vah zavallılar cemevleri bile ibadethane sayılmıyor :( kürtlerin kimliği tanınmıyor değil mi? elektrikkaçak olmayan elektrik tabi faturaları türkçe geliyor tabi çok büyük zulüm! devlerin 30000 askerinin şehadetinin sorumlusu tek başına bir adada ömrünü geçiriyor ne büyük zulüm! adama bir karı bile vermedi devletimiz herif günde 10 posta 31 çekiyor zulümün büyüklüğüne bak! ibnelere ibne diyoruz çünkü bizler çok zalim insanlarız, homofobiğiz.
ermeni bir yazar öldürüldü hepiniz ermeni oldunuz. madımak'ın yıdönümünde hepiniz alevi oldunuz. bazen kürt, bazen mustafa kemal'in askeri oluyorsunuz eyvallah. ama bir türlü türk olamadınız. devam edin böyle, herkesten özür dileyin. doğu türküstan türklerinden ben dilerim.
Gündemdeki Haberler