bugün

fenerbahçe

yakın zaman önce hakkında şu entryi girdiğim takım (#19622434)

bunu neden söyledim? bu kadar spor yorumcusu, futbol insanı ve tabii, "2 yıl önce kim kaç yıl düşecek hesabı yapılıyordu, bu yıl takımlarımız finale koşuyor, bize teşekkür edilmeli" diyen federasyon başkanı yıldırım demirören uefa süreci bitti, iyi atlattık sanıyordu da bir ben mi müfettiş incelemesinin devam ettiğini biliyordum? hayır tabii ki de ben de bilmiyordum.

ama yukarıdaki entrynin girilme sebebi uefada devam eden inceleme süreci değildi. yine trabzonspor'un o yıl ki şampiyonluğu da bu sürecin sonunda tescillenmeyecek.

ya? ben, fenerbahçe'yi aklamaya çalışıp onu da, türk futbolunu da rezil eden, fb yöneticinin tapelerdeki deyişiyle, "3/4'ü fb'den yana" olan tahkimin ve federasyonun verdiği ve sonucu zaten belli olan kararı takmıyorum. kupanın tescil yoluyla verilip verilmemesini de...

şunu spor medyası dahil kimse anlamadı: ortada bir spor varsa bunu ceza yargılaması mantığıyla değil, vicdanla, kanaatle yargılarsınız. ve türkiye'de, birçok fenerbahçeli de dahil vicdanlarında o yıl yaşananları yargılayıp mahkum etti.

bu süreç nasıl sonuçlanır bilmem. ama şunu iyi biliyorum: (#19622434)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar