bugün
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz11
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak13
- sarapci diye nick alan akpli16
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- pkk'nın bitmesi5
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- seküler erkeklerin muhafazakar kız sevdası3
- game of thrones taki kerhaneci23
- erkeklerin istediği tek şey5
- hyundai bayon4
- 28 ağustos 2026 uefa avrupa ligi kura çekimi3
- çekmeceli çikolata2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- koalayı ruh ve sinir hastalıklarına yatırmak4
- gocu yu evine davet eden sözlük kızı4
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- uzak şehir dizisi2
- canımın sütlaç çekmesi2
- vücudunu satarak para kazanan insan5
- ismet özel der ki2
- masa başı iş vs ayakta iş5
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- manifest8
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona3
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- gammaz çeteleri6
- rafael leao9
- günün sözü3
- koala2
- sözlükten kaç sevgili edindiniz4
- liberal2
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz8
- fenerbahçe vs galatasaray26
- hasidik yahudilik6
- fenerin şl de ziki tutacak olması13
- clarence seedorf2
- özür dilemeyi bilmek9
- psg'nin galatasaray'a atacağı gol sayısı4
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması8
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum2
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar8
- kavga eden iki yazarı ayırmak5
- 2022 de istanbul da ilginç şeylerin olması3
- uludağ sözlük kışlası4
- mutlu bey birader2
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
90 kuşağı...belki Cumhuriyet tarihinin görmüş olduğu en apolitik en gamsız en duyarsız nesliyiz, nesliydik...
Bi gün uyandık ve her şey değişti. Bu bizim için her anlamda bir uyanıştı...
istanbul'da olanları duyup üzülüyor, elimizden birşey gelmediği için hirslaniyorduk. Dediler ki "Kuğulu'da gezi için destek eylemi var" eyvallah dedik çıktık yola.
Her şey normaldi...o zaman ankara da olanın adı "direniş" değil "destek"...Tomalar sonra adı "tomalı hilmi" olarak söylenecek Tunalı caddesine inene kadar herkes eğlendi herkes güldü. En kötü slogan bile kötü değildi, dedim ya o zaman adı direniş değildi... Toma geldi çevik geldi gaz geldi ve bizim içinde artık talcid sadece mide ilacı olmaktan çıktı.
ilk gün korktuk, deneyimsizdik. Toma sokakta her görüldüğünde kaçtık sonrasında alıştık.
Biber gazı ilk zaman çok etkiledi sonra biber gazı kapsülünü hava da görünce "oleey" dedik.
Ayın 5inde sanırım Kızılay da olan arkadaslar "burada bayram var, sanırım kazandık" dedi okuldan işten çıkan koşarak Kızılay a gitti. Polisler kaskini çıkartmış yerde oturarak uyuyordu. Bi kaç gün önce bizi öldürmek için kapsülü üzerimize atan polisi yerde uyuyor görünce üzüldük. insanlığımıza sövdük.
Sigara ikram ettik, kumanya paylaştık muhabbet ettik polisle "niye?" dedik "emir" dedi. "Gaz çok kötü" dedik "Üzgünüz" dedi. Sonra aynı polis 30 dk sonra "Dağılın" dedikten hemen sonra yine gaz toma cop üçgeniyle geldi üzerimize...
bundan çok değil 1 ay önce "Kızılay da bi grup sıkışmış bulvara çıkalım polis bize dönsün rahatlasınlar" dendiğinde "hadi ulan" derdim. 1 haftadır bazen ben onlar için bazen onlar benim için gaz yedi. Direniş in ortasında evlilik teklifleri gördük gazların ortasında o çifti kutlayıp "abi çok güzel ya" diye kıskandık tebrik ettik.ayağımızın dibine düşen gazlara "gelin ulan" dedik. Sonuç olarak direndik direnmeye devam edeceğiz.
Diren Ankara!
Atatürk'ün mücadelenin başkenti olarak seni seçmesinin tek nedeni jeopolitik önemin değil yüreğin. Dayan Ankara dayan...
Bi gün uyandık ve her şey değişti. Bu bizim için her anlamda bir uyanıştı...
istanbul'da olanları duyup üzülüyor, elimizden birşey gelmediği için hirslaniyorduk. Dediler ki "Kuğulu'da gezi için destek eylemi var" eyvallah dedik çıktık yola.
Her şey normaldi...o zaman ankara da olanın adı "direniş" değil "destek"...Tomalar sonra adı "tomalı hilmi" olarak söylenecek Tunalı caddesine inene kadar herkes eğlendi herkes güldü. En kötü slogan bile kötü değildi, dedim ya o zaman adı direniş değildi... Toma geldi çevik geldi gaz geldi ve bizim içinde artık talcid sadece mide ilacı olmaktan çıktı.
ilk gün korktuk, deneyimsizdik. Toma sokakta her görüldüğünde kaçtık sonrasında alıştık.
Biber gazı ilk zaman çok etkiledi sonra biber gazı kapsülünü hava da görünce "oleey" dedik.
Ayın 5inde sanırım Kızılay da olan arkadaslar "burada bayram var, sanırım kazandık" dedi okuldan işten çıkan koşarak Kızılay a gitti. Polisler kaskini çıkartmış yerde oturarak uyuyordu. Bi kaç gün önce bizi öldürmek için kapsülü üzerimize atan polisi yerde uyuyor görünce üzüldük. insanlığımıza sövdük.
Sigara ikram ettik, kumanya paylaştık muhabbet ettik polisle "niye?" dedik "emir" dedi. "Gaz çok kötü" dedik "Üzgünüz" dedi. Sonra aynı polis 30 dk sonra "Dağılın" dedikten hemen sonra yine gaz toma cop üçgeniyle geldi üzerimize...
bundan çok değil 1 ay önce "Kızılay da bi grup sıkışmış bulvara çıkalım polis bize dönsün rahatlasınlar" dendiğinde "hadi ulan" derdim. 1 haftadır bazen ben onlar için bazen onlar benim için gaz yedi. Direniş in ortasında evlilik teklifleri gördük gazların ortasında o çifti kutlayıp "abi çok güzel ya" diye kıskandık tebrik ettik.ayağımızın dibine düşen gazlara "gelin ulan" dedik. Sonuç olarak direndik direnmeye devam edeceğiz.
Diren Ankara!
Atatürk'ün mücadelenin başkenti olarak seni seçmesinin tek nedeni jeopolitik önemin değil yüreğin. Dayan Ankara dayan...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar