bugün

aleksandr dugin

tanım rafet ballı'dan: Rusya Avrasya Hareketi Başkanı.. Rus Duması strateji danışmanı.. Putin'in Avrasya siyaseti üzerinde etkili bir stratejist..
------- alıntı ------
Türkiye'yi Suriye sorununa ABD'nin dahil ettiğine eminim. Türkiye ABD'nin peşine takıldıkça, kendi ulusal çıkarlarına ters düşüyor ve bölgesel siyasette etkisini hızla kaybediyor. Türkiye ilk olarak iran'la, sonra da Rusya ile ilişkilerini koparmak üzere. Çünkü hükümetiniz Amerikan yanlısı ve Türk karşıtı, iran karşıtı, Rus ve Avrasya karşıtı bir politika izliyor. Erdoğan Türkiye'yi çökertecek ve parçalayacak bir politika izliyor. Türkiye'nin bugünkü sınırlarını korumak isteyenler Kemalist-ulusal düşünceye sahip olmalı. Oysa Erdoğan neo-Osmanlıcılığı denemeye çalışıyor. Bu siyaseti izlemesi için Erdoğan'a ABD baskı yapıyor.

Türkiye tamamen NATO'nun, ABD'nin yönetimindedir. Türkiye, kendini parçalama yolunda ilerliyor. Bir sonraki adımda ya Türk ulusal kimliği parçalanacak ve Kürt ayaklanması olacak, ki ABD bunu destekliyor ya da Yunanistan ile çatışma çıkarılacak. Yunanistan'dan yeni döndüm.Orada Türkiye karşıtı düşüncelerin hızla geliştiğini gördüm.
------- alıntı ------
http://www.ulusalkanal.co...i-sozler-makale,1309.html
güncel Önemli Başlıklar