bugün

beşiktaş

bazı renkli takım taraftarlarının hala anlayamadığı çözemediği kulüp.

bakın sevgili gökkuşağı sevdalıları,

beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaray olmamak demektir. beşiktaş'a en büyük hakaret bizi onlara benzetmeye çalışmaktır -bak kıyaslamak demiyorum lafı götünden anlama yoksa her türlü kıyasta büyüklükte varız- kastım bu değil. peki ne demek?

beşiktaş demek sizin gibi olma özentisi olmamaktır.özenti derken siz gibi olma yolunda geçirdiğimiz o iğrenç demirörenli yılları kasdediyorum. kavgacı, saygısız, rakiple uğraşan, çirkefleşen, şov meraklısı transferlerin yapıldığı o yılları kasdediyorum. şükür ki bitti. umarım bir dahada öyle dönemler gelmez.

beşiktaş onurla, şerefle mücadele etmek şike,teşvik vb. ahlaksızlıklara prim vermemek demektir. beşiktaş rakibinin elinden oyuncu çalmamak demektir çalmak uğruna fazladan para vermemektir. sebanın dediği gibi ahlaklı tranfer demektir.(potuk için birbirlerinin götünü yırtanlar elbette bunu anlamaz) bizim için büyüklük milyon dolarlık transferler yapmak yerine altyapıdan oyuncu çıkartmak demektir. büyüklüğü formaya takılan yıldız hesabına göre yapmamak demektir. sevdadır lakin siz anlayamazsınız. kısaca beşiktaş aşk demektir.
© copyright 2005 - 2026