bugün

uzak mesafe ilişkisi

yazmadan önce başlığın altında yazılanları biraz inceledim, doğrusu 1570 entrynin tamamını incelemek mümkün değildi başlık içinde aratarak evlenenlerin olup olmadığını aradım bu 1500 entrynin içinde küçücük bir yeri var evlenenlerin uzak mesafe ilişkisinden sonra.

imkansız bir ilişki değildir uzak mesafe ilişkisi ben de üç ay sonra evleneceğim. evlendiğimiz tarihte de 3 senedir birbirimizi tanıyor olacağız; hiçbir zaman aynı şehirde yaşamadan hatta aynı ülkede yaşamadan.

Tartıştığımız zamanlar oldu ama hiçbir zaman ayrılığı düşünmedik, tartışmaları seviyorduk çünkü sorunlar tartışarak çözülüyordu iki insanın bir araya gelip de hiç tartışmaması tuhaf olurdu herhalde.

Birbirmize karşı herhangi bir güven sorunumuz olmadı. ikimizinde hayattaki en büyük amacı rab isa mesih'i takip etmekti, aramızda tam bir dürüstlük vardı. Zaman zaman birbirimize haksızca kızsak da sonra alçak gönüllülük ile özür diliyor ve kızmamızın sebebi olan bencilce düşünceyi söylüyorduk.

Tabi biz sevginin standartlarını tanrı'dan öğreniyor ve öğrenmek istiyorduk ve bizim gücümüzle değil onun egemenliği ile devam etsin istiyorduk ilişkimiz, bizim bencilce davrandığımız anlarda.

birde yılda ortalama 2 ayda bir görüşüyorduk ortalama 10 gün. (belki herkes için geçerli değil ama) çalışan 2 çiftte her gün ve her saat birbirini görmüyor ki. Eğer aynı evde yaşamıyorlarsa. Tabi onlar için istediği bir anda görüşmek daha mümkün, çor yorgun bile olsa aynı şehirde bir yerden bir yere gitmek mümkün bir iş çıkışı; ama bizim için spontane gelişmiyordu her şey önceden belliydi. Hatta 10 günü bile nasıl geçireceğimizi bile önceden planlardık(almanlıktan olsa gerek) sonra tabi planladığımız gibi biraz olur biraz olmazdı.

Sonuç olarak uzak mesafe ilişkisinden evliliğe giden bir kişi daha uludag sözlük'ün bu sayfasına kaydedilsin, diğer insanlara teşvik vermesi için; çünkü hatırlarım da ilişkiye ilk başladığımız zamanlarda ben çok okudum bu sayfada ve internet üzerinde uzak mesafe ilişkisi ile ilgili insanların paylaştıklarını.