bugün
- nickten isim tahmini yapmak68
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hikayeyi devam ettir29
- gocunun nerede olması6
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar4
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- yeşilçam filmi izlemek3
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- yılmaz özdil5
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- uysaljakoben16
- nick vermeden bir yazara seslen16
- cem küçük5
- hayattan zevk alamamak10
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- bal porsuğu2
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı2
- sünnet olmak3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- karga vs papağan3
- yeni parti50
- deli hikmetin canana olan borcu2
- feyza2
- melih gökçek3
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- mutlak but3
- yazarların zeka seviyeleri7
- dizel araç devrinin bitmesi2
- eski bakan dayımın iktidarda oluşu ve solcu olmam2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası21
- sözlüğün amına kim koydu4
- sözlüğün namusu2
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- güzel kızların pizza yemesi7
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- öbür sözlük5
dün star tv'De söyleşiye çıkan.
satır başları;
"ananı al git" lafı için;
- o kişi çiftçi değildi. o kişi provakatördü. aynı şeyi tansu çiller döneminde gene yaptı. bu arada o lafım için, ya bu küfür mü? ne yâni?
"askerlik yan gelip yatma yeri değil" lafı için;
- askerlikte şehit olmak da vardır gÂzi olmak da vardır. ya da hiçbir şey olmaz. ben de askerliğimi yaptım, ha bize oralar düşmedi.
buradan maksadım, biz terörle mücÂdele ediyoruz. bu durumdayken elbette ziyÂnımız olacaktır. bu görev için de bu kurum; ordumuz vardır. ama lafım başka yönlere çekildi.
"temmuz'un sicağında dağıttırdığı kömür yardımları dolayısıyla oy toplama kurnazlığı" hakkında;
- biz bunu hep yapıyorduk, yeni bir şey değil ki...amacımız kış gelmeden imkÂnı kısıtlı vatandaşlarımızın kömürlerini hazır etmek. nisan'Da da verdik. bu hep böyleydi.
deniz baykal hakkında;
- bakın burada bir cehape îlÂnı var. tayyip'in karnesi diye. şehit sayısı bu yıl için 71. peki şimdi soruyorum sayın baykal'a, bu sayı daha yüksek olsa zil takıp oynayacak mı kendisi ??? (haklı vallÂ)
- kim kendisine bu konularda bilgi veriyor, çok merÂk ediyorum. klavuzu ters kendisinin. alın işte bir örnek daha "yalanını da al git". neymiş? "kir öder gibi taksit ödüyorum, ev sâhibi oluyorum" lafı yalanmış. biz bu kadar toki ile ev yaptırdık. bunları neden görmüyor sayın baykal?
edit : kendi lafları lan.
satır başları;
"ananı al git" lafı için;
- o kişi çiftçi değildi. o kişi provakatördü. aynı şeyi tansu çiller döneminde gene yaptı. bu arada o lafım için, ya bu küfür mü? ne yâni?
"askerlik yan gelip yatma yeri değil" lafı için;
- askerlikte şehit olmak da vardır gÂzi olmak da vardır. ya da hiçbir şey olmaz. ben de askerliğimi yaptım, ha bize oralar düşmedi.
buradan maksadım, biz terörle mücÂdele ediyoruz. bu durumdayken elbette ziyÂnımız olacaktır. bu görev için de bu kurum; ordumuz vardır. ama lafım başka yönlere çekildi.
"temmuz'un sicağında dağıttırdığı kömür yardımları dolayısıyla oy toplama kurnazlığı" hakkında;
- biz bunu hep yapıyorduk, yeni bir şey değil ki...amacımız kış gelmeden imkÂnı kısıtlı vatandaşlarımızın kömürlerini hazır etmek. nisan'Da da verdik. bu hep böyleydi.
deniz baykal hakkında;
- bakın burada bir cehape îlÂnı var. tayyip'in karnesi diye. şehit sayısı bu yıl için 71. peki şimdi soruyorum sayın baykal'a, bu sayı daha yüksek olsa zil takıp oynayacak mı kendisi ??? (haklı vallÂ)
- kim kendisine bu konularda bilgi veriyor, çok merÂk ediyorum. klavuzu ters kendisinin. alın işte bir örnek daha "yalanını da al git". neymiş? "kir öder gibi taksit ödüyorum, ev sâhibi oluyorum" lafı yalanmış. biz bu kadar toki ile ev yaptırdık. bunları neden görmüyor sayın baykal?
edit : kendi lafları lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar