bugün

recep tayyip erdoğan

dün star tv'De söyleşiye çıkan.

satır başları;

"ananı al git" lafı için;

- o kişi çiftçi değildi. o kişi provakatördü. aynı şeyi tansu çiller döneminde gene yaptı. bu arada o lafım için, ya bu küfür mü? ne yâni?

"askerlik yan gelip yatma yeri değil" lafı için;

- askerlikte şehit olmak da vardır gÂzi olmak da vardır. ya da hiçbir şey olmaz. ben de askerliğimi yaptım, ha bize oralar düşmedi.
buradan maksadım, biz terörle mücÂdele ediyoruz. bu durumdayken elbette ziyÂnımız olacaktır. bu görev için de bu kurum; ordumuz vardır. ama lafım başka yönlere çekildi.

"temmuz'un sicağında dağıttırdığı kömür yardımları dolayısıyla oy toplama kurnazlığı" hakkında;

- biz bunu hep yapıyorduk, yeni bir şey değil ki...amacımız kış gelmeden imkÂnı kısıtlı vatandaşlarımızın kömürlerini hazır etmek. nisan'Da da verdik. bu hep böyleydi.

deniz baykal hakkında;

- bakın burada bir cehape îlÂnı var. tayyip'in karnesi diye. şehit sayısı bu yıl için 71. peki şimdi soruyorum sayın baykal'a, bu sayı daha yüksek olsa zil takıp oynayacak mı kendisi ??? (haklı vallÂ)
- kim kendisine bu konularda bilgi veriyor, çok merÂk ediyorum. klavuzu ters kendisinin. alın işte bir örnek daha "yalanını da al git". neymiş? "kir öder gibi taksit ödüyorum, ev sâhibi oluyorum" lafı yalanmış. biz bu kadar toki ile ev yaptırdık. bunları neden görmüyor sayın baykal?

edit : kendi lafları lan.
© copyright 2005 - 2026