bugün

fatih terim

Çoğu kişinin eleştirmek için deli koyun gibi beklediği adamdır kendisi.

Arkadaş azcık mantıklı olun,azcık insani olun bu adamın o kadını itene kadar,o hakemin üzerine yürüyene kadar olan durumunu kim yarattı,kısacası bu adam niye bu hareketleri yapmaya başladı.

Ortada hiçbirşey yok her agresif,maçı yaşayan teknik direktör gibi bir karar sonrası sinirlenip saha çizgilerine kadar geldi ki ben size binlerce sahanın içine kadar giren teknik direktör örneği bulabilirim,en basiti yılmaz vural bu sene itiraz etmek içi kenara koşarken sahanın içine kapaklandı amk,ceza aldı mı almadı,aksine komikli videolar izleyip ne sempatik adam ehehe yavşaklığını yaptınız.

Lan bu adam terorist mi eylemci mi de kenara gelirken 4. hakeminden federasyon görevlisine kadar etten duvar örüyorsunuz adama karşı,bu adam kenara kadar gelip hakeme itiraz edemeyecek mi.

Alışmışsınız içten pazarlıklı kaypak adamlara,işinize gelmedi mi götveren ağzıyla 'yuhh anarşit,bak kadına naptı' demeye başlıyorsunuz.

Alışmışsınız kendi takımında içten içe sevilmeyen,istifa ettim diyip futbolcularını ayağına çağırıp kadın nazı yapan,gol sevincinde bile dişlerini göstermekten kaçınan pasif heriflere.Azcık konuşan tepki gösteren,içinden geldiği gibi yaşayan,hatasını da sevabını da düşünmeden pazarlık yapmadan yaşayan adamı itin götüne sokuyorsunuz.

bunu da çekin der gibi bunu da eksileyin amk en kötü entrylere sokun yakışır.