dünün en beğenilen entry leri

tanım: 24 saatlik süreçten sonra en çok oy alan entrylerin sıralandığı listedir.

abi siz şaka mısınız? bu mudur yani? bu ne amk? 28 martın en beğenilen entrylerinde akıl almaz bir çılgınlık var ve bu sadece orada kalmıyor, sol frameden de çıkmıyor bu konuşmalar. bakın beni çok entry okuyup oylayan, entry giren biri olarak görmeyin. ben her gün gelirim buraya dün beğenilen entrylere bakarım oy veririm, beni etkileyen entry varsa gider araştırırım. sonra o gün benim için biter. evet normalde kalıp sol frameden çıkan başlıklara yorum atabilirim. atmıyorum neden atmadığım da çok belli. o kadar iğrenç entryler için de bu entry en güzelini açıklamıştır.(#19165070)

ya hadi kürdistan, kürt, pkk'lara atılmış lafları saymıyorum. onlardan kimse bıkmaz o her ertesi gün en beğenilenlerde bir tane olmazsa benim günüm kötü geçer o allah'ın emri zaten. peki diğerlerine ne demeli.

her allah'ın günü hep bunlar:

-forum benzeri başlıklara atılan entryler.
-açılan başlığa sokulan laflar.
-sözlük yazarlarının itirafları(o kadar itiraf içinde nasıl sadece o itiraf o kadar oy alıyor hala anlamış değilim.)
-futbolcu, teknik direktör, politikacı, peygamber'lere atılan laflara karşın ustaca yazılmış bir entry.(abi tamam olsun olmasın demiyorum ama her gün ya her gün!)

hadi ben iyimser bir insanım bu kadar olsun neden olmasın, illa ki bu konular da açılacak ama bugünküsü tam bir facia. allahtan yaran facebook iletileri fazla çıkmıyor da ondan kurtuluyoruz. bir kaç tane güzel entry de olmasa forumdan geçilmeyecek burası. hala bir kaç tane iyi okuyan oy atan insanlar da var da geçen haftanın en beğenilen entry'lerine güzelleri giriyor.