0212 484 49 00

az önce beni cepten arayan numaradır.

yetişemediğim için açamadım. geri dönüp aradığımda cevap verilmedi. bende kıllanıp google a bu numarayı yazdığımda turkassist isimli bir firmaya ait olduğunu öğrendim.

ve akabinde bir sürü şikayetler, bir sürü dolandırıcılık suçlamaları.

olay şöyleymiş.

bu vatandaşlar sizi arıyorlar ve ''1 sene önce sizi sigortaladık, bilgilerinizi güncellememiz lazım yada sigortayı uzatmamız için 180 tl ödemeniz gerekiyor'' diyorlar.

ellerinde kredi kartı bilgilerinizden tutun da adres ve tc kimlik no ya kadar tüm bilgileriniz mevcutmuş. size de garanti bankası, akbank vs tarzı bankalarla çalıştıklarını söylüyorlarmış. siz ''böyle bir sigorta yaptırmadım ben'' dedikçe onlarda ''hayır yaptırdınız, elimizde telefon görüşmesi kayıtları var ama bunu dinletemeyiz, sözleşmeye aykırı hareket ederseniz size tazminat davası açarız'' diyip tehdit ediyorlarmış.

akabinde insanların adreslerine kaşesiz imzasız poliçe yollayıp kredi kartınızdan 180 tl çekiyorlarmış.

öncelikle hemen söyliyim ki hiçbir banka sizin bilgilerinizi hiçbir firmayla paylaşmaz. ayrıca garanti bankası ve akbank bu adamlarla çalışmadıklarını, iş ortağı olmadıklarını söylüyorlarmış.

yani ortada büyük bir dolandırıcılık var. en önemlisi şu ki bu adamlar sizin bilgilerinize nasıl oluyor da ulaşabiliyorlar, bu çok önemli bir sorun.

herkes dikkatli olsun çünkü bu adamlar telefonda gayet cabbarmış yani korkutup tehdit edip parayı çekiyorlarmış.

yani bu numaradan gelen telefonu açmayın, ayrıca kredi kartınızı gerekirse iptal ettirin. sonradan karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz.