bugün

can

bana ikinci kez aşka yakın duygular hissettiren çocuğun adıydı. kumral kıvırcık ve uzun saçları vardı bi de yemyeşil gözleri. güzel dudakları vardı tam hatırlayamadığım. ama güzel bi çocuktu. bıyıklarının duruşu sakallarının uzunluğu hoştu. ilk gördüğüm an etkilenmiştim.

erkek arkadaşım vardı o dönemler. beni çok seviyordu ben de onu seviyordum. belki bana aşıktı ama ben aşık değildim. bir kere aldatmış(aslında pek aldatma da sayılmaz) ve affedilmiştim. ikinci kez böyle bir şey yapamazdım. ama can çok güzeldi. can'la farketmediğim bi anda flört etmeye başlamıştık. nasıl oldu ben de bilmiyordum ama mesajlarımıza cevap gelmeyince tribe giriyorduk. o dönem sevgilimden ayrılmam gerektiğini farkettim. yanlıştı çünkü ve ikinci kez bunu yapamazdım. zaten ayrılmak istiyordum diye kendimi avutuyorum bazen evet kafamdan geçiyordu ama gerçekleştirebilir miydim can olmasa bilmiyorum.

biz can'la flört ettik ben en sevdiğim mekana gitmemeye başladım. can'la ileri gidemedik olmadı beceremedik. ama güzel bi çocuktu can. yemyeşil gözleri ve güzel dudakları vardı hala içimi acıtan...

can bi hikaye olarak kaldı her an anlatılmaya müsait.

güzel bi isimdir. bazen sordurur sadece can mı diye evet bazen sadece can'dır.