bugün
- su bardağında çay içmek10
- şükretmeyen insan6
- cenazede gülmek5
- alttaki yazara bir şey söyle20
- pudingi çay kaşığıyla yemek4
- insanın düşüncelerinden utanması6
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- usul adab erkan4
- galiba hamileyim5
- tuvalette ilham gelmesi2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı35
- devrimci kız götü3
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- firavun ahenaton2
- vazektomi3
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- yüksek enflasyon7
- bilmiyorum diyebilmek2
- parcalandim toparlanamiyorum321
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı2
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- bol kaşarlı tost3
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- insanın yaşamadığı olaydan ders çıkarması2
- beyoğlu nda taksiye çarpan otomobil kazası2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- erkek hapşırması2
- ölümsüzlüğün sıkıcı bir şey olması2
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- entry formatına hakim olmayan eski nesil yazar2
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- nefret edilen hitap şekilleri11
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- yogartiksen12
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- sözlük çeteleri11
- cuma akşamı etkinlikleri8
- ben bu yazıyı hiç kimseye yazmadım5
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- bi erkek için kütahyadan adanaya gitmek7
- hangi yazarla çift olursunuz28
- hilafetin türklere faydası16
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak9
- gecenin bir körü prezervatif isteyen komşu8
- ucan tekme atan hipopotam45
- kibarhergele14
Amerikalı kadın öldürüldü.
Deniyor ki...
Tek başına ne geziyordu?
*
Kadın dediğin...
Tek başına sokağa çıkmaz çünkü!
*
Hatırlayın...
Rus kızı, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için Taksim'de otobüs durağının üstüne tırmanmıştı, ayakkabısı çıkmıştı, çorabını çekiştiriyorlardı aşağıdan, külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı. Alman kız taksicilere, Litvanyalı kız eczaneye, Hırvat kız benim kameramana sığınmıştı, kazağı duruyordu ama, sutyeni yırtılmıştı, sutyeni... Bacaklarını açıp göstermek istedi, rtük var dedik, kollarını sıyırıp gösterdi, mosmordu. Salyalarını akıta akıta sırıtanlar, 50'şer lira filan ödeyip, çıktılar.
*
Aramıza döndüler.
Otobüse, vapura, tenhaya.
*
Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için ''yarım kaldı'' indirimi aldı bu memlekette... Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık ''eski sevgilisiymiş'' indirimi aldı. ''Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır'' indiriminden faydalanan var. Üvey kızına tecavüz edip, ''kızın ruh sağlığı bozulmadı'' raporuyla indirim alan var. Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, ''orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim'' indirimi alan var. Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da ''zaten bakire değildi'' indirimi alan var. Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp ''cilve yaptı'' indirimi alan var. Eşini katledip, ''kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum'' indirimi alan var. Kadın programında, ''babam bana tecavüz etti'' diyen kızını öldürüp, ''babasını kamuoyunda mahcup etti'' indirimi alan var. Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye ''iyi hal'' indirimi alan seri tecavüzcü var.
*
Bakın, daha bu hafta...
Denetimli serbestlik yasası çıkarıp, bismillah, ilk kimleri bıraktılar?
Kadın dövenleri.
*
Hırt cumhuriyetidir.
*
Amerikalı kadının öldürülmesinden daha vahimi... Kadının öldürülmesine hiç kimsenin şaşmamasıdır!
Yılmaz Özdil
http://hurarsiv.hurriyet..../ShowNew.aspx?id=22523128
Deniyor ki...
Tek başına ne geziyordu?
*
Kadın dediğin...
Tek başına sokağa çıkmaz çünkü!
*
Hatırlayın...
Rus kızı, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için Taksim'de otobüs durağının üstüne tırmanmıştı, ayakkabısı çıkmıştı, çorabını çekiştiriyorlardı aşağıdan, külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı. Alman kız taksicilere, Litvanyalı kız eczaneye, Hırvat kız benim kameramana sığınmıştı, kazağı duruyordu ama, sutyeni yırtılmıştı, sutyeni... Bacaklarını açıp göstermek istedi, rtük var dedik, kollarını sıyırıp gösterdi, mosmordu. Salyalarını akıta akıta sırıtanlar, 50'şer lira filan ödeyip, çıktılar.
*
Aramıza döndüler.
Otobüse, vapura, tenhaya.
*
Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için ''yarım kaldı'' indirimi aldı bu memlekette... Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık ''eski sevgilisiymiş'' indirimi aldı. ''Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır'' indiriminden faydalanan var. Üvey kızına tecavüz edip, ''kızın ruh sağlığı bozulmadı'' raporuyla indirim alan var. Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, ''orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim'' indirimi alan var. Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da ''zaten bakire değildi'' indirimi alan var. Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp ''cilve yaptı'' indirimi alan var. Eşini katledip, ''kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum'' indirimi alan var. Kadın programında, ''babam bana tecavüz etti'' diyen kızını öldürüp, ''babasını kamuoyunda mahcup etti'' indirimi alan var. Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye ''iyi hal'' indirimi alan seri tecavüzcü var.
*
Bakın, daha bu hafta...
Denetimli serbestlik yasası çıkarıp, bismillah, ilk kimleri bıraktılar?
Kadın dövenleri.
*
Hırt cumhuriyetidir.
*
Amerikalı kadının öldürülmesinden daha vahimi... Kadının öldürülmesine hiç kimsenin şaşmamasıdır!
Yılmaz Özdil
http://hurarsiv.hurriyet..../ShowNew.aspx?id=22523128
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar