bugün
- sırrı süreyya önder28
- sözlükteki linç tayfa6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi13
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı6
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- alman turistlere turist rehberliği4
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- dün gece ne oldu12
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- güne bir şarkı bırak3
- supernatural3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sedef hastalığı3
- sarapci koala59
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true'nun çaylak olması4
- cezerye2
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sözlükteki bayan azlığı6
- kurtlar vadisi ünsal2
- ellerim bos gonlum hos28
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
radikalde altına yorum yazıcaktım vazgeçtim. dedim allahından bulsun ama bi bitmiyosunuz yemin ederim, şimdide burda çıktı karşımıza bok kafalılar.
bakın arkadaşlar; sizin sanki hiç sayılacak noksanınız yokmuş gibi davranıyosunuz ya öncelikle şu huyunuzdan vazgeçin. bu durumun kadını erkeği yoktur, bu bir zihinsel gelişim meselesidir, düşünemeyen insan sorunudur ve maalesef sayacak olursak sizinde bu saydığınız erkek tiplerinden farkınız olmadığı ortaya çıkacaktır. bu olaya kadın veya erkek sorunları diyerek bakmak zaten en başta cehaletten gelir.
bu bir insanî gelişim problemidir.
tek tarafa yüklemek yine aynı problemin tezahürüdür. erkekler şöyle kadınlar böyle diye tartışmak yerine genel anlamda insanın nelerden mahrum kaldığını ve nasıl geliştirilebileceğini tartışmak gerekir. ve ne yazık ki bu tip saldırgan tutumlar sadece 'neden' olabilir, 'çözüm' olamaz. esas mesele bu tarz bir yaklaşımı desteklemek, bununla aynı zihniyeti paylaşmaktır. amacınız şikayet ettiğiniz tutumlardan kurtulmaksa zaten bunu yapmamanız sizin faydanızadır.
denecek çok şey var da boş vermek gerek; genel anlamda bu tip davranışların zihinsel problemler olduğunu, bu şekilde davranan erkek zihniyetinin aynısının kadınlarda da olduğunu, çünkü; ikisi de aynı toplumun ve yaşam koşullarının tesiri altında olduğunu bilmek gerekir. zehra yavuz sorunu maalesef cinsiyete indirgeyerek bakış açılarını daraltan tutum sergilemiş, ben bu durumu erkek düşmanlığına onuda kuyruk acısına bağlarım sadece. yani hiç bir etkisi yok böyle bir yazının.
bana kalırsa galeyana gelmenize gerek yok , biraz ağırbaşlı biraz mantıklı hareket ederek bu durumu atlatabilirsiniz kızlar. aksi takdirde sizin haklarınıza destek vermeye çalışan kişileri de yanınızdan uzaklaştırırsınız. dediğim gibi bu bir zihniyet meselesidir ve o tiplerin evlerindeki kadınlar da aynı zihniyete sahiptir, eleştirmemiz gereken durum bu.
bakın arkadaşlar; sizin sanki hiç sayılacak noksanınız yokmuş gibi davranıyosunuz ya öncelikle şu huyunuzdan vazgeçin. bu durumun kadını erkeği yoktur, bu bir zihinsel gelişim meselesidir, düşünemeyen insan sorunudur ve maalesef sayacak olursak sizinde bu saydığınız erkek tiplerinden farkınız olmadığı ortaya çıkacaktır. bu olaya kadın veya erkek sorunları diyerek bakmak zaten en başta cehaletten gelir.
bu bir insanî gelişim problemidir.
tek tarafa yüklemek yine aynı problemin tezahürüdür. erkekler şöyle kadınlar böyle diye tartışmak yerine genel anlamda insanın nelerden mahrum kaldığını ve nasıl geliştirilebileceğini tartışmak gerekir. ve ne yazık ki bu tip saldırgan tutumlar sadece 'neden' olabilir, 'çözüm' olamaz. esas mesele bu tarz bir yaklaşımı desteklemek, bununla aynı zihniyeti paylaşmaktır. amacınız şikayet ettiğiniz tutumlardan kurtulmaksa zaten bunu yapmamanız sizin faydanızadır.
denecek çok şey var da boş vermek gerek; genel anlamda bu tip davranışların zihinsel problemler olduğunu, bu şekilde davranan erkek zihniyetinin aynısının kadınlarda da olduğunu, çünkü; ikisi de aynı toplumun ve yaşam koşullarının tesiri altında olduğunu bilmek gerekir. zehra yavuz sorunu maalesef cinsiyete indirgeyerek bakış açılarını daraltan tutum sergilemiş, ben bu durumu erkek düşmanlığına onuda kuyruk acısına bağlarım sadece. yani hiç bir etkisi yok böyle bir yazının.
bana kalırsa galeyana gelmenize gerek yok , biraz ağırbaşlı biraz mantıklı hareket ederek bu durumu atlatabilirsiniz kızlar. aksi takdirde sizin haklarınıza destek vermeye çalışan kişileri de yanınızdan uzaklaştırırsınız. dediğim gibi bu bir zihniyet meselesidir ve o tiplerin evlerindeki kadınlar da aynı zihniyete sahiptir, eleştirmemiz gereken durum bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar