bugün

the expendables 2

Herkes kadro diye girişiyor işe de, iş kadroyla mı bitiyor? Penaltıyı futbolcu mu kaçırır, kaleci mi kurtarır? 50/50 diyeyim ben size. En iyi oyuncular olsun konu vasatı aşamıyorsa feriştahı gelse birşey olmaz. Oyuncuyu şahlandıran şey filmin konusu ve içeriğidir. Değildir diyen varsa iyi seyirler diliyorum. Çünkü bu filmde oynayan adamlar müthiş filmlerden gelme adamlar. Akılda iz bırakmış yapımlarda oynadılar ayrıca. Nicolas Cage örneği en iyi örnektir. Müthiş bir grafiği varken son zamanlarda büyük düşüş yaşadı. Bu sefer oyuncuya da aynı gözle bakılmıyor. Adam resmen Brazzers'dan, Xhamster'a geçiş yaptı rıza baba. Bu söylediklerimin filmle alakası ise şudur. Herkesin ağzında sakız gibi kadro kadro gevezelikleri dönüyor. Kadronun filme etkisi vardır. Ancak konu ve kurgu o kadroyu şahlandıracak şeylerdir.

Her neyse gelelim filme.. Net olarak söylüyorum ki daha iyi bir film bekliyordum. Finale kadar giderken çok çabuk bir filmle karşılaştım. Zaten finali de hemen bağlanmıştı. Aksiyon filmi izlerken ben adamların biraz zorluk yaşamasını bekliyorum. Efsane adamların hepsi iyi taraftalar bu filmde. Kim gelse haşat ederler zaten belli. Yarısı kötü tarafta diğer yarısı da iyi tarafta olsa zorlama düzeyi daha iyi ayarlanabilirdi. Aynı tarafta olmalarının tek avantajı var o da birbirleriyle çok iyi dalga geçmeleri. Daha da güldürüyor izleyeni keratalar.

Uzun lafın kısası, üçüncü filmde umudum devam ediyor. inşallah serinin en iyi filmi gelir de şu 'kadro'dan daha iyi birşey izleyebilirim. Film iyi ama çok birşey beklemeden izlenmeli.