bugün
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı9
- 17 temmuz 2026 bahis operasyonu gözaltıları33
- ekrem imamoğlu4
- dünya fenerbahçeliler günü3
- 2000 tl ile yapılabilecekler3
- regl dönemi dengesizlikleri4
- migros ta 69 95 tl'ye satılan buzlu bardak4
- masaj bekleyen yazarlar3
- bir kadının en güzel bölgesi11
- iphone 17 pro max2
- eksileyen yazar ezikliği2
- 17 yaşındaki kızı sevene pedofili demek2
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak11
- ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler4
- tadıldığına pişman eden şeyler2
- hoşlanılan kızın evinde sırt kaşıyıcıya rastlamak3
- seni seviyordum ama sen beni anlamadın3
- bozuk paraların kullanılmaz hale gelmesi4
- her gün poğaça simit yemek2
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı12
- telefon dolandırıcıları2
- pazar günü mesai yapmak3
- deve besleyip sidiğini satmak2
- michael olise3
- dişlerini fırçalamayan kadınla öpüşmek2
- vantilatörü kendine çevirmek10
- dünyanın en güzel tatlısı11
- badem dolgulu kruvasan3
- kabızlık nasıl geçer3
- ingiltere8
- fransa7
- bugün sağlığın için ne yaptın9
- elektrikli bisiklet terörü2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- türklerin ileri olduğu konular21
- 19 temmuz 2026 fransa ingiltere maçı6
- güneş yüzlü çocuğa mektup2
- trakya ve istanbul da çekirge istilası3
- evde kalmış sözlük kızı2
- bugün ispanya arjantin maçı saat 22 de trt 1 de3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak5
- mohamed salah ghaly3
- 2026 dünya kupası13
- dünya9
- inan akgün alp2
- futbol3
- iyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye3
- dinsize inanır mısın17
- kalp kırmak2
- günün şiiri8
Viskiye buz da atılır su da eklenir fakat bunlar tamamen damak tadıyla alakalı olduğu için degüstratörlere de pek bir gereksinim yoktur kanımca.Eğer bourbon içiyorsanız buz ve su eklemeye gerek yok pek çünkü ekleme yakında kokusunu hafifletiyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. Eğer scotch içiliyorsa yarım shot bardağından biraz daha az su konulması kafidir. Buz daha ziyade bu lezzetle yeni tanışanlar için tavsiye edilebilecek bir eklemedir ki o sert ve yoğun kokuya ayrıca yüksek alkolün boğazda bırakacağı buruk tada alışma kısmı hızlıca geçilebilsin.
Kola tarzı eklemeleri onaylamıyorum çünkü viskiye giden türde içecekler değiller, sadece viskiyi içemeyen arkadaşların içilebilir kılmak için yaptıkları küçük oynamalardır belki soda olabilir. Tadıyla viski içebilmek için kokusunu rahat alabileceğimiz ve duble miktarı sebebiyle hafif olan bardağın ağırlığını ayarlayabilecek tabanı kalın bardaklar tercih edilmeli, yoksa problem değil su bardağı da iş görür.
afiyet olsun.
Kola tarzı eklemeleri onaylamıyorum çünkü viskiye giden türde içecekler değiller, sadece viskiyi içemeyen arkadaşların içilebilir kılmak için yaptıkları küçük oynamalardır belki soda olabilir. Tadıyla viski içebilmek için kokusunu rahat alabileceğimiz ve duble miktarı sebebiyle hafif olan bardağın ağırlığını ayarlayabilecek tabanı kalın bardaklar tercih edilmeli, yoksa problem değil su bardağı da iş görür.
afiyet olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar