bugün
- yasak cinsel ilişkiler12
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- gocu'nun 2 günde unutulması11
- kadınların bilerek kavga çıkarması5
- finansal yeniden yapılandırma sözleşmesi3
- inci sözlük11
- finansal yeniden yapılandırma çerçeve anlaşması3
- abberline ın yeni hesabı12
- bornova girişindeki ikiz kuleler3
- hepinizi yazdım bir kenara8
- deniz göktaş6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- torbalı3
- 2026 yılında 2000 model opel vectra almak3
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat5
- gurbuz bin ismetinovic bin mehdiyiç inç vinç boliç3
- mitsubishi lancer2
- true'nun çaylak olması3
- judas'ın ölmesi6
- ekşi sözlük7
- süzer plaza2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması7
- yilan hikayesindeki kursat7
- nihayet bitti çaylaklık4
- opel astra g2
- yağmurlu gece3
- s'i l v'e r m'i s t17
- ben peygamberim diyenlerin deli olduğu gerçeği2
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi4
- 2003 model seymbol alınır mı9
- opel vectra b2
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- queen taverna4
- ismet adının kuranda geçmemesi2
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- fiat egea cross2
- mutluluğun yan ürün olması hali2
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- nasıl faydalı olunur4
- kemal kılıçdaroğlu5
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak3
- bana onu sormayin6
- romanya53
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek2
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- ilber ortaylı'dan istanbul gezi rotası tavsiyesi2
herkes bir müzisyeni sevebilir çok sevebilir, genelde bir arkadaşı dinlerken hoşuna gider ya da televizyonda çok adı geeçer merak eder vs sonra o gurubu veya şarkıcıyı dinlemeye başlar.
benim radiohead'e tapma nedenlerimden biri onları kendi başıma keşfetmiş olmamdır. lise ergen zamanlarımda dream tv izlerken sıcak bir öğle vakti seda akman ( o zamanlar dream tv sunucusuydu ) havuzda süper seksi bikinisyle programını sunarken şöyle bişey dedi " ve şimdi akıllara zarar bir parça, radiohead - idioteque " o enteresan sesler ne oldugu belli olmayan, hangi enstrumandan geldiği belli olmayan sesler, vokaller ergen halimle beni sarhoş etmişti tek bir parçada ve tek seferde, internetime kavuştuğum zaman sonraki yıllarda bu adamlar başka n'apmış acaba diye diğer şarkılarını dinlemeye başladım , ve yaklaşık 10 yıldır da taparcasına severek dinlerim. ve kendi başıma şans eseri keşfettiğim için de mevlana'nın tanrıya duydugu aşk gibi bir aşk duyarım bu insanlara. onlar da tektir çünkü.
sözün özü, geçmişteki ve gelecekteki tüm müzisyenler yok olsa başka hiçkimse hiçbir nota çalmasa ve geriye sadece radiohead kalsa, dünya pek bişey kaybetmiş sayılmazdı. şimdiden düşününce heyecanlanıyorum ileride çouluğuma çocuğuma bu adamları anlatma şansım olursa, müziğin tanrılarını dinletme şansım olursa ne kadar şanslı olacaklar. o şarkıları ilk defa dinlemek, büyülenmek sadece 1 kez yaşanacak bir trans halidir, inanılmaz bir zevktir. bu adamlar büyük, çok büyük adamlar gerçekten.
türkiye'ye gelirlerse eğer, gerekiyorsa işi gücü bırakıp, çoluğu çocuğu kesip, bi yerden para çalıp gene giderim konserlerine.
benim radiohead'e tapma nedenlerimden biri onları kendi başıma keşfetmiş olmamdır. lise ergen zamanlarımda dream tv izlerken sıcak bir öğle vakti seda akman ( o zamanlar dream tv sunucusuydu ) havuzda süper seksi bikinisyle programını sunarken şöyle bişey dedi " ve şimdi akıllara zarar bir parça, radiohead - idioteque " o enteresan sesler ne oldugu belli olmayan, hangi enstrumandan geldiği belli olmayan sesler, vokaller ergen halimle beni sarhoş etmişti tek bir parçada ve tek seferde, internetime kavuştuğum zaman sonraki yıllarda bu adamlar başka n'apmış acaba diye diğer şarkılarını dinlemeye başladım , ve yaklaşık 10 yıldır da taparcasına severek dinlerim. ve kendi başıma şans eseri keşfettiğim için de mevlana'nın tanrıya duydugu aşk gibi bir aşk duyarım bu insanlara. onlar da tektir çünkü.
sözün özü, geçmişteki ve gelecekteki tüm müzisyenler yok olsa başka hiçkimse hiçbir nota çalmasa ve geriye sadece radiohead kalsa, dünya pek bişey kaybetmiş sayılmazdı. şimdiden düşününce heyecanlanıyorum ileride çouluğuma çocuğuma bu adamları anlatma şansım olursa, müziğin tanrılarını dinletme şansım olursa ne kadar şanslı olacaklar. o şarkıları ilk defa dinlemek, büyülenmek sadece 1 kez yaşanacak bir trans halidir, inanılmaz bir zevktir. bu adamlar büyük, çok büyük adamlar gerçekten.
türkiye'ye gelirlerse eğer, gerekiyorsa işi gücü bırakıp, çoluğu çocuğu kesip, bi yerden para çalıp gene giderim konserlerine.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar