aslan burcu erkeği

KIM OLURSAN OL ASLAN BURCU ERKEGI OLMA, bazi burclar icin gecerli olmali bu.
asik oldugu zaman gercekten gozu butun sacmaliklarinizi gormeyecek kadar kor oluyor, inanilmaz. Her sozunuze inanabiliyor. Ne kadar haksizca uzerine giderseniz, o belli etmeyerek icinde uzulsede size gelip, sen hakliydin da diyebiliyor. Tabi bir yere kadar, ve bu patlayis da tamamen karsisindaki kisiye bagli. Eger artik onun bu hallerini kaldiramayan bir disi iseniz, gozunu siz aciyorsunuz, zorla. O anda da iliski bitiyor zaten.
Ama ne geregi var bu kadar kor asik olmanin sevgili Aslan burcu erkegi. Eger asik olucaksaniz koru korune size tavsiyem kendinize uygun biriyle yasayin bu askinizi, yoksa aldatilmalara, kalp kirikliklarina, gece aglamalarina, arkadaslarinizla dertlesmelere vs tecrube edineceksiniz..

Bunun disinda, sosyal hayatinda, gercekten neseli insanlardir, cok konusurlar ve cogu zaman cok konstuklarinda bir sure sonra konuyu dagitip ortamin butun havasini kacirirlar. Kendilerine cok duskun olabilirler, asik olmadiklari surece. egolarini sadece asik olduklarinda unutabiliyorlar.
Hirsli ve kiskanc olduklarinin da altini ciziyorum.