bugün

fenerbahçe

--spoiler--
9832. ezeli rakibimiz(di).
hayır futbolu namına değişen hiçbir şey olmadı ama eskiden fenerbahçe büyüktü, bizim gözümüzde bizim gibiydi, kaliteliydi, iyiydi. Futbolu değil, takımı.
Şimdi ise her türlü basitliği yapan, başkanı ayrı tel, td si ayrı tel, futbolcusu ayrı tel çalan takım. sağlam kalan, kalitesini sürdüren sadece taraftarı kalmıştır. ve ben onları tebrik ediyorum. takımlarının bir parçasından nefret etmek çok zor, ve hepsi en az bir parçasından nefret ediyor bunu biliyorum. artık fenerbahçe'yi yenmekten hiç zevk almıyoruz. çünkü yendiğimiz fenerbahçe değil, fenerin dandirik aptallıkları. biz karşımızda eski feneri istiyoruz. en az bizim kadar görkemli feneri.
not: evet, galatasaraylıyım. bizim uefamız sizin 6 golünüz var.
--spoiler--

1-artık zevk almıyoruz olayı: topu topu 3 maç kazandınız, ne çabuk doyuma ulaştınız?
2-fenerbahçe her zaman sizden daha görkemli oldu ve de öyle olmaya devam edecek.
3-uefa kupanızla tabii türk olarak biz de gurur duyduk. ancak avrupanın devlerini dize getirip fenerden altı yemek hoş bir duygu olmasa gerek.
4-ortalık, "ulan şu Avrupa kupasını götümüze mi sokucaz fenerden 6 yedikten sonra" diyen dingillerle dolu.

görkemlisiniz. kendinizi ne sandığınızı anlamak gerçekten çok güç. şike süreci geçirerek yıpranmış, bir sürü yıldız futbolcusu kaçıp gitmiş fenerin bir puan önünde şampiyon oluyor ve bunu büyük başarı olarak görüyorsanız sizi anlamak daha da zorlaşıyor. aynı olayları siz yaşasaydınız ligi ondördüncü falan bitirirdiniz. emin olun.

çok uçmayın ya, manunun yedek kadrosu sayesinde devam edebildiğiniz şampiyonlar liginde biz yıllardır neredeyse her sezon mücadele ediyoruz. siz anneannenizin liginde sürünürken.

çok görkemlisiniz, bakalım şl'de burak gibi adamlarınızın kendini yere atmalarını hakemler yiyecek mi? veya o hakemleri satın alabilecek misiniz?
© copyright 2005 - 2026