bugün
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor7
- sözlük kızları dertleşiyor12
- game of thrones taki kerhaneci11
- claudian clouds41
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu7
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- sarı saç mavi göz3
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi3
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- ölümden korkuyor musunuz30
- kimse seni sevmiyor4
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- londra2
- müslüman kardeşine dua etmek2
- afd2
- bugün ne oldu8
- habire1220
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- anın görüntüsü23
- öğrencinin kırtasiye masrafı 3 bin 335 lira2
- verginin ahlaki meşruiyeti3
- çağrı dayı2
- döner burger2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- kadın dövmek4
- atatürk diyor ki8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- yazılımcıların flört edememesi3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı14
- epoxis2
- tuba büyüküstün2
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu3
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi11
- hamburgerin içindeki domates4
- iltica16
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- forex dolandırıcılığı soruşturmasında 191 gözaltı2
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
- vedat muriqi6
- her biji amed8
- meriç keskin4
- 0 0 719
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- sözlüğün canlandırılması için yapılması gerekenler7
7x12 (Başlangıcın Sonu)
Bilerek geç izledim. Doya doya, tadına vararak bitirdim sezon finalini. Yine uzaydı, yine enfesti.
--spoiler--
Debra'nın bilerek Hannah'yı zehirlediği konusunda yanılmışım. Hannah zehirlemiş.. Deb'e kızıyordum bunu yaptığı için. Ama kınalı kuzumun suçu yokmuş be cafer.
LaGuerta'nın öleceği kesindi. Dex'e kim oltayı atsa kendini denizde boğulurken buluyor. Asıl sorunlar bundan sonra başlayacak. Çünkü Matthwes bu olaydan çok fena kıllanacak. Cesetler orada kaldıysa balistik incelemede Deb'in silahından kurşunun çıktığı belli olacak. Yazık oldu kıza. Yapmadığı fedakarlık kalmadı lan.
Hannah siyah çiçeği koydu Dex'in kapıya. Bu bir savaş ilanıdır. Anlamayanın amına koyayım!
Angel emekli oldu fakat bu olayın içine girebilir. Yani bir nevi Matthwes, Angel ve Hannah ile savaş yaşayabilir Dexter.
Ulan Doakes.. Özlemişim ibneyi. Doakes'un bir yerde Dex'e buzun üzerinde gezen kertenkele dediğini duyduk. Dexter'ın geçen bölümlerde amigdalasını (beyninin bir bölümünü) övdüğünü duymuştuk. Amigdala kertenkele olarak da geçer. O lafı oraya özel yerleştirmişler. Dex'in şizofreni olmasının da bunda etkisi var. Çünkü sosyal fobi ve şizofreni hastalarının amigdala aktiviteleri yüksektir. Dexter'da şizo olduğuna göre? Sorun yok.
Ayrı bir parantez de Quinn salağına.. Lan gerizekalı kızdan tekmeyi yemiş iyi mi. Sen o kadar fedakarlık yap, sonra tekme yedim de. iyi olmuş amk. O saçlarla gezersen başına daha çok iş gelir.
Birşey dikkatimi çekti. Bu Jamie, Oya Aydoğan'ın kızı olsa tam olurmuş birader.
Debra, bebeğim bunları senin için yazıyorum. Ben senin kadar fedakar, senin kadar harika bir üvey kardeş görmedim. Senin gibi bir üvey kardeşim olacak evi ve arabayı senin üzerine yapar, nikahı da basarım. Cansın sen be! Vajinasını sevdiğim.. Harikasın Deb...
Son olarak 9 ay bekletilir mi yapımcı kardeş? insaf yahu.
--spoiler--
Bilerek geç izledim. Doya doya, tadına vararak bitirdim sezon finalini. Yine uzaydı, yine enfesti.
--spoiler--
Debra'nın bilerek Hannah'yı zehirlediği konusunda yanılmışım. Hannah zehirlemiş.. Deb'e kızıyordum bunu yaptığı için. Ama kınalı kuzumun suçu yokmuş be cafer.
LaGuerta'nın öleceği kesindi. Dex'e kim oltayı atsa kendini denizde boğulurken buluyor. Asıl sorunlar bundan sonra başlayacak. Çünkü Matthwes bu olaydan çok fena kıllanacak. Cesetler orada kaldıysa balistik incelemede Deb'in silahından kurşunun çıktığı belli olacak. Yazık oldu kıza. Yapmadığı fedakarlık kalmadı lan.
Hannah siyah çiçeği koydu Dex'in kapıya. Bu bir savaş ilanıdır. Anlamayanın amına koyayım!
Angel emekli oldu fakat bu olayın içine girebilir. Yani bir nevi Matthwes, Angel ve Hannah ile savaş yaşayabilir Dexter.
Ulan Doakes.. Özlemişim ibneyi. Doakes'un bir yerde Dex'e buzun üzerinde gezen kertenkele dediğini duyduk. Dexter'ın geçen bölümlerde amigdalasını (beyninin bir bölümünü) övdüğünü duymuştuk. Amigdala kertenkele olarak da geçer. O lafı oraya özel yerleştirmişler. Dex'in şizofreni olmasının da bunda etkisi var. Çünkü sosyal fobi ve şizofreni hastalarının amigdala aktiviteleri yüksektir. Dexter'da şizo olduğuna göre? Sorun yok.
Ayrı bir parantez de Quinn salağına.. Lan gerizekalı kızdan tekmeyi yemiş iyi mi. Sen o kadar fedakarlık yap, sonra tekme yedim de. iyi olmuş amk. O saçlarla gezersen başına daha çok iş gelir.
Birşey dikkatimi çekti. Bu Jamie, Oya Aydoğan'ın kızı olsa tam olurmuş birader.
Debra, bebeğim bunları senin için yazıyorum. Ben senin kadar fedakar, senin kadar harika bir üvey kardeş görmedim. Senin gibi bir üvey kardeşim olacak evi ve arabayı senin üzerine yapar, nikahı da basarım. Cansın sen be! Vajinasını sevdiğim.. Harikasın Deb...
Son olarak 9 ay bekletilir mi yapımcı kardeş? insaf yahu.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar