bugün

emmanuel eboue

hakemle cok asirici oynayan kisi. rakibi'nin ceza almasi icin her boku deniyor. kendisine yapilan normal bir faul'de bile kamyon carpmisa dönüyor. futbol'un iyi yönlerinden cok, pis yönlerini görüyorum bu adamda. ha arada ufak tefek ayaklar yaparsin, ama bu herif resmen bokunu cikariyor. gün itibariyle raul meirelles oyundan atildiginda yaptiklarina bakarsaniz ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

is bu ki eksileri toplayacagimi biliyorum, ama senin basacagin eksi gercekleri degistirmez kardesim. "ama x oyuncu da aynisini yapiyodu! sen önce o'na bak!" mazeret degildir. sana yapilinca isyan, baskasina yapilinca eyvallah hic bir zaman hayat prensibim olmamistir. yillardir küfür ettiginiz provokatör futbolculardan hicbir farki yok bu adamin. zamaninda o provokatörlere söverken, bu adam ayni boku yaptiginda otuzbir cekip orgazm olmayacaksin, eyyamcilik yapmayacaksin!

elbet yarin rakibine camur futbolcunun biri gelir, sen de isyanlara binersin. o zaman senin gibi düsünen sahislar bol bol "eboue" ismini kulaklarinda yankilayacak, merak etme...