bok 10

müzik kanallarında yayınlanan top 10 programlarına alternatif olarak düşünülebilen program.

o djlerin ağzıylan;

-evet sayın seyirciler bir mok 10 programına daha hoşgeldiniz. bugüne kadar mok 10 da bir numara da en çok kalmış şarkıları yayınlıcaz.bunlar hareketli ve duygusal şarkılar olucak.

-10 numarada hareketli bir parça çok güzel sözleri olan şarkımız geliyor.özellikle nakarak kısmı bizi alıp uzaklara götürüyor.

10-çelik-dongi dongi

dongi dongi dongi daga daga

-9 numarada ise yine hareketli bir şarkı var.yine zamanının en asil şarkılarından biri.sizi emrah'ın müthiş sözleriyle başbaşa bırakıyoruz.çok acele işiniz olsa bile taksici gündüz tarifesi mi açtı diye bakmayı unutmayın.(aha akıl verdim süperim)

9-emrah-hey hey hey taksi

hey hey hey hey taksi
butun islerim gitti aksi
heeeey dur taksi

-mok 10 da 8.sıraya geldik seyirciler.görüyorsunuz zaman ne çabuk geçiyor.bir telefon bağlantımız var
-alo merhaba
-merhaba iyi yayınlar nasılsınız
-saolun siz
-bomba gibiyim
-bomba kıchında patlasın
-eeee evet şimdi reklamlar sayın seyirciler

(yaşanmıştır)

-evet sayın seyirciler talihsiz bir olay yaşadık biz yayınımıza devam ediyoruz.8. sırada başarısız bir ilişkinin ne kadar duygusal bir şekilde kağıda aktarıldığının örneği olan şarkı var

8-sultana-kuşu kalkmaz

ku$u kalkmaz
ku$u ku$u kalkmaz
canim ku$u kalkmaz
ku$u kalkmaz...

-şimdi sizi kahvaltıda dinlenilecek en güzel şarkıyla başbaşa bırakıyoruz sayın seyirciler

7-atilla taş-ham çökelek

geli geliver kiz sekerek
bogazina dursun ham cokelek

-evet sayın seyirciler bu şarkıları insanın dinledikçe dinleyesi geliyor resmen.şimdi sizi uzak zamana götürücez.imaj dediğin şarkı dediğin böyle olur diyoruz ve gözlüklerinin hastasıyıkdık bir zamanlar demeyi unutmuyoruz.mok 10 da 6 numara

6- barbaros hayrettin-ben sizin babanızım

ben sizin babanızım
ben ne dersem o olur

-yayınımızın tam ordasına geldim nerden anladım diyorsanız 10u 2 ye böldüm 5 çıktı çok zekiyimdir ben.5 numarada ise öpücek yer bulamayanlar için o zamanların hit şarkısı.

5-Sinan özen-kulağımdan öp beni

kaynıyor kanım, istiyor canım
ben de insanım
ıslak ıslak, kulağımdan öp beni

-4 numaraya geldik bile.müthiş hareketli ve duygusal çalışmalara devam ediyoruz..şimdi sırada hilal cebeci'nin sözleriyle kalbimize taht kurmuş şarkısı var.

4-hilal cebeci-ipe ipe geleceksin

kapima bir gun ipe ipe geleceksin
sokuklerini dike dike gideceksin
ihanetinin bedelini sen de bir gun odeyeceksin

-ilk üçe geldik mok 10'da sayın seyirciler.güzelliğiyle ve buğulu sesiyle her zaman ön planda olmuş birisi var sırada.şarkı zaten başlı başına olay..şarkının nakaratındaki 'elimi sallasam ellisi'' iması gençlere örnek olması,öğretici bir şarkı olması anlamına gelir ki tebrik ediyoruz kendisini.

3-banu alkan-dansa kaldır

hadi beni dansa kaldır
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm
hadi beni aşka kaldır
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm

-son iki şarkı zirveye yaklaştıkça heyecan dorukta biliyorum sayın seyirciler.şimdi ''bir erkek azarsa nasıl şarkı yapar'' sorusuna cevabı yıllar sonra bulmanın verdiği hazla sizi almanya'da doğmuş yurtseven kardeşlerden ayrılmış kendi kendine albüm yapmaya başlamamış biriyle başbaşa bırakıyoruz.(almanya dedim yurtsever kardeşler dedim bilgi verdim insanlara ben süperim.)

2-ismail yk-şappur şuppur

sappur suppur beni op
cittir cittir beni ye
onlar aci ben tatli
benden baska boyle var mi

-ve zirve sayın seyirciler 1 saattir bu anı beklediğinizi biliyorum.9 tane gelmiş geçmiş en güzel eserler izledik mok 10'da sıra geldi zirveye.ilk dinlediğimde anlamıştım zaten bu şarkının çok iyi bir yere geliceğini ve öylede oldu zaten.bir insan mezeye nasıl şarkı yapar bu nasıl süperliktir diyerekten tarihteki ilk ve tek meze şarkısıyla sizi başbaşa bırakıyoruz.

1-tarık mengüç-şakşuka

sözleri şöyledir.
yine bana tatini tatiramadin
yine kalamadik basbasa
ayarini canim tuturmadin
yediremedin saksuka

saksuka saksuka saksuka sakadasuka
doyamadim tadamadim yiyemedim sakadasuka

tarif edeyim ögreteyim sana
hosuna gider saksuka
canim istiyor pisirde yiyeyim
doyayim hadi tikabasa

saksuka saksuka saksuka sakadasuka
doyamadim tadamadim yiyemedim sakadasuka

-bir programımızın daha sonuna geldik sayın seyirciler.devlet kanalımıza el koymazsa seneye görüşmek ümidiyle. yüzünüzden sevgi kalbinizden gülücük...eee yönetmenim nasıldı o söz ya o kadar da çalışmıştım.
© copyright 2005 - 2026