bugün

hasmet ibriktaroglu

--spoiler--
değerli yazar,baba24 ,

türkiye cumhuriyeti, türküyle, kürdüyle, lazı, çerkezi, tatarı, boşnağı hatta afrikadan gelip beyoğlunda çakma rolex satarak geçinmeye çalışan siyahi vatandaşı ile

türkiye cumhuriyeti, müslümanıyla, alevisiyle, şafisiyle , ateist, deistiyle
türkiye cumhuriyeti, osmanlısınla, selçuklusunla, göktürkünle, huntürkünle bölünemez bir bütündür.

ben yüce allah ın günahkar bir kulu, peygamberimiz hz. muhammed (s.a.v) ın ümmetinden, osmanlı torunu, mustafa kemal atatürk ün evladı, türkiye cumhuriyetinin sıradan bir vatandaşı olarak nice 89 yıllar diyerek, özgürlüğün anlamini, birey olmanin değerini bilen, cumhuriyet değerlerine bağli herkesin cumhuriyet bayrami kutlu olsun. bizler her yıl en kutlu, en onurlu, en gururlu şekilde kutlamaya devam edeceğiz. unutmayalım ki milli bayramlarımız birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olarak yaşayan herkesin gururudur. gaflet, delalet hatta hıyanet içerisinde olanlar bilmeliler ki, elbet birgün gereken cevabı türkiye cumhuriyeti halkından alacaklardır. bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyet imizin 89. yıldönümünü kutluyor ulu önder mustafa kemal atatürk ü, o nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyorum.

ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

ne mutlu türk üm diyene
mustafa kemal atatürk, 29 ekim 1933, ankara

saygılarımla

*haşmet ibriktaroğlu
--spoiler--

modların bile yapmadığını yapmış bayramımı kutlamıştır.

senin de bayramın kutlu olsun kardeş.