bugün

galatasaray

türkiye'nin en iyi kadrosunu barındırmayan takım.şu an ligdeki en iyi kadro fenerbahçe'de bulunuyor.bu son derece net.ancak galatasaray fenerbahçe'den 2 yıldır her alanda üstün.sebebi ise galatasaray'ın daha iyi bir "takım" olması.şimdi gelelim galatasaray'ın 2 haftadır yaşadığı düşüşe.

manchester maçından sonra verilen gaz gerçekten inanılmaz boyutlardaydı.belli bir seviyeye kadar bu,takımı kamçılayabilirdi ama o seviyenin üzerine çıkıldığında artık takımın ayakları yerden kesildi.galatasaraylılar için şanssız bir şekilde fenerbahçe de bu 2 haftalık dönemde çok iyi oynayamaya ve iyi skorlar almaya başladı.ancak ben bir fenerbahçeli olarak bu durumun böyle devam edeceğini düşünmüyorum.galatasaray'ın ayakları yere basacaktır ve geçen seneki performansına devam edecektir.beklentim ise fenerbahçe-galatasaray derbilerinin bu yıl çok daha fazla keyif vermesi.zira fenerbahçe alex'in gidişinin ardından anlayamadığım bir sebeple müthiş baskılı oynamaya -aykut kocaman yönetiminde hiç olmadığı kadar- başladı.dolayısıyla derbiler de çok daha bol ataklı ve çok daha çekişmeli geçecektir diye tahmin ve temenni ediyorum.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026