bugün
- ismet gurbuz 202418
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- küfreden kız iticiliği7
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- ankara da nato zirvesi tedbirleri5
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- ilgi3
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- lise defteri7
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- türkiye6
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- saba makamı ile okunan ezan4
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- düşük iq belirtileri5
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- bugün de meme atan olmaması13
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- göbek adınız2
- rabbin para vermesi4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- almanya5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- amerika birleşik devletleri6
- 65 şut çekip gol atamamak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- anın görüntüsü15
arabayı parkettikten 10 dakika sonra kaybolacağınız şehir. böyle karmaşa görmedim ömrümde. daracık sokaklarda saatlerce dolaşıyorsunuz ama bir tanesinden iki kere geçmiyorsunuz nasıl iş anlamadım. bazen sokaklar çıkmaza giriyor bir bakmışsınız birinin evinin avlusundasınız. çok pahalı olduğunu söyleyebilirim, italyanları zaten sevmem orada bu duyguyu perçinlemiş oldum. esnaf bildiğin puşt olmuş, nasıl sikerim havasıyla yaklaşıyor size. bir yerde yemek yiyecekseniz menüsüne iyi bakın sorun öyle oturun yoksa ayak üstü geçirirler. insanlar kaba, zerre kibar değiller hiçbir konuda. arabayla gidecekseniz topu topu iki tane otopark var ve 26 euro park ücreti. evet yanlış duymadınız neredeyse 60tl. yarım saatte kalsan bir günde kalsan 60tl. otobüs hatları fena değil 1- 1,5 euro civarı tek gidişlik biletler. bir mekana gittik pizza yiyelim diye herifin mekanın camında visa etiketi gördük girdik neyse siparişi verdik 45 dakika sonra pizzalar geldi. içinde sadece mozarella domates ve permesan olan pizzayı seçmeme rağmen içinden domuz eti çıktı. ordan bir gol yedik neyse hesabı ödeyeceğiz kredi kartını uzattım yalnızca nakit alabilirim dedi. bende nakit yok dedim. neden post çekmiyorsun dedim, bozuk dedi. çok da sikimde bu benim sorunum mu dedim. ben bir içeri sorayım dedi. geldi iki dakika sonra göt lalesi, makinanın bataryası bitmiş hemen değiştirip getiriyorum dedi. eyvallah dedik. makinayla geldi taktı kartı çekmiyor dedi. bak güzel kardeşim bu parayı sike sike bu karttan çekeceksin, yoksa polis mi çağırıyosun ne yaparsan yap paramı ödemiyorlar diye şikayet et dedim. ne olduysa makina '' çalıştı'' hesabı ödedik. adamların genel davranış şekli bu anlayacağınız. daha da gitmem amk! en güzel tarafı karlı içki alışverişi yapacağımız bir market bulmamızdı. ekşi sözlükte bir arkadaşın yönlendirmesiyle markete gittik. venediğe 15 km civarı bir hipermarket.iperlando shopping mall adında bir yer. önünden otobüs falan da geçiyor sanırım. içki alacak arkadaşlar free shopla falan uğraşmasın neredeyse yarı yarıya farkediyor fiyatlar. gondol turu falan yapacaksanız puşt davranış şekline burada da hazırlık olun. ben binmedim ama birçok tartışan turist gördüm. adamlar vaadedilen saat kadar dolaştırılmadıklarını söylüyorlardı fakat gondolu süren sik kafası adamları dinlemeden gondoldan indi gitti ve adamları orada öylece bıraktı. diyeceksiniz ki türkiye de de esnaf böyle doğrudur katılırım ama en azından kendi ülkemde sikildim derim. alışverişlerimi nerde bangladeşli var nerde çekik gözlü var ordan yaptım. param ibnelere gitmesin tribine girdim bir günde. akşamları siyahi arkadaşlar çakma çanta satmak için sokaklara dökülür görürsünüz. kaç para dersin sende kaç var der, güzel adamlar birkaç muhabbet ettik. kaçakmışlar göçmenmişler vs. her ülkenin sorunu işte. fotoğrafla uğraşan arkadaşlar için baya bir ekmek çıkacaktır özellikle akşam saatlerinde şehrin ışıkları kanalları doldurunca nefis kareler çıkabiliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar