bugün

akp nin oyunun sürekli artması

insanlar her zaman güçlü olanın yanındadır. türkiye nin en doğusunda bile insanların %90 ı istanbul'un 3 büyük futbol takımından birini tutar. destekledikleri klubün başına zengin ve güçlü bir başkan gelsin ister. güçlünün önünde ceketinin düğmesini ilikler, zayıf birini görünce de caka satarlar. bu böyledir, güç her zaman güçtür. kimin elindeyse onundur. akp yıllardır yapılan kötü chp politikasının eseri olsa da tek başına iktidar olması sebebil ile günden güne güçlenmektedir. güçlendikçe de büyümekte. böyle şeylerin önüne geçmek zordur. hele ki sürekli karalama yoluyla.

bazı insanlar ve muhalefet liderleri çırpındıkça daha büyük bir akp fanatizmine sebebiyet veriyorlar. sürekli ayar yedikleri rte halkın gözünde kahramanlaşıyor. özellikle chp o kadar başarılı ki bu konuda artık ciddi ciddi akp den maaş falan aldıklarını düşünüyorum. neden olmasın, belki de akp yi güçlendirmek için çalışıyorlardır.

ve kafamıza sokmamız gereken diğer bir unsur da bu ülkenin demokratik bir ülke olduğu gerçeğidir. halkın %50 sinden fazlası bu zihniyeti destekliyorsa ve desteklemeye devam edecekse çoğunluğa saygı göstermek gerekiyor.

sırf inançları yüzünden bir takım insanları dışlarsanız, o dışlanan bir takım insanlar da inançları uğruna böyle partilere oy verirler. yıllarca başörtüsü yüzünden okuyamayan kızlar, onların abileri,ablaları,kardeşleri,ana ve babalarının intikamı alınıyor şu anda. gayet de normal, hak etti bir çoğu bunu.