bugün

akp nin oyunun sürekli artması

deniz baykal ardından da kemal kılıçdaroğlu gibi sürekli akp ye çalışan muhalifler var oldukça adamların oyları artar da artar.

dün bindiğim taksinin şöförü trabzonspor hastası, sırf trabzonspor ile alakalı bir mevzudan dolayı başbakan'a uyuz olmuş, bir de kürtlere çok yüz verdiğini düşünerek soğumuş, artık sevmiyormuş onu ama oyunu kime verecek dersiniz? yine akp ye, yine akp ye.

neden? çünkü adamın alternatifi yok. ne olursa olsun en çok akp ye güveniyor.

neden? çünkü muhalefetten bıkmış, yıllardır diğer partilerden bir icraat görememiş, şimdiki hallerini de içler acısı buluyor.

nasıl ki bazıları için akp ye oy vermek vatana ihanet olarak algılanıyorsa, bu adam için de chp ye oy vermek hem vatan hainliği, hem salaklık, hem de dinsizlik anlamına geliyor.

yolu rte ile hiç kesişmeyen, az biraz olsun rte özellikleri taşımayan hiç bir liderin şansı yok. ne zaman ki bir lider gelir, yeri geldiğinde türbanlıların haklarını savunur, dini inançlara sayglılı bir imaj sergiler.ara sıra iktidarın yaptığı işleri tebrik eder, daha iyisini yapabileceğini ima eder. işte o zaman belki akp ye rakip bir parti olabilir. insanlar için alternatif olabilir.