bugün

fb nin aykutçular ve alexçiler olarak bölünmesi

Gerizekalılar yine yorum yapmışlar kendi fıstık beyinleriyle.
Durum başka şekilde cereyan edecek olsa, alex i haklı görebilirdim. Misal taraftarlarca yuuhalandığı zamanlar arkasındaydım kendisinin. Fakat kulüp idarecisine yapılmış saygısızlık bizzat Fenerbahçe ye yapılmış saygısızlıktır.

O yüzdendir Alex e olan kızgınlığım. aykut hoca yanlış yaptığında burada nasıl eleştiriyorsam, Aziz Yıldırım a bir sürü laf ettiysem, Alex e de kızmak hakkım. Ben alex, aykut, aziz değil, Fenerbahçe taraftarıyım. Benim gözümde Fenerbahçe seyircisi topuk yaylasına gelince ağlayacak duruma gelen Selçuk, her sözleşme döneminde kulüple taraftarı karşı karşıya getiren alex ten daha iyidir.

Aykut Hoca ilk geldiğinde söylemiştim. Bir sürü yabancıyla bir sürü başarısızlık yaşadık. Madem başarızlık yaşayabiliyoruz Fenerbahçeli biriyle yaşamayı yeğlerim. Tam tersine iki senedir, gayet de güzel başarılar yaşıyoruz. Kimse aksini iddia edemez.

ilk sene takım uyumsuzluğu yüzünden avrupa kupalarından elendik. ikinci sene federasyonun ibneliği yüzünden gidemedik. Bu sene de çekebileceğimiz en zorlu rakibi çektik ve başabaş oynamamıza rağmen genel türk futbol defans hastalığı yüzünden elendik.

Gittiğinde yıkıldığımız niang ı, gidince çok üzüldüğümüz dia yı, gitmesin diye laf söylediğimiz stochu ve şu an takımda bulunan dünya yıldızlarını takıma aykut hoca getirdi. Daha önce de yıldızlar geldi. Bir arada bu kadar yıldız olmamıştı ama, hiç.

Bundan sonra kangreni atıp diğerlerini takım haline getirmek aykut hocanın işi. Ben yapacağına gönülden inanıyorum.