bugün

sleeping dogs

evet bir gta olmayan oyundur. Fakat hem değişiklik açısından hem de bir dövüş sistemi açısından yeni olduğundan gayet de güzel oynanabilen oyundur. ilk başlarda kolay kolay sıkmayan sonra görevlerin tekrarlarından dolayı artık dövüş oyunu gibi adam dövmek için oyuna girdiğiniz bir oyundan fazlası olmamıştır. Tabi bu olay oyunun en sonuna falan geldiğinizde oluyor.

Eksileri

-Araba dinamikleri o kadar kötü ki eğer araba yarışı tutkunuysanız bu oyunda araba süremeyeceksiniz.
-Allahım o konuşmalar. Eğer sinematik dışında birisiyle karşı karşıya konuşacaksanız karşı tarafa hele hele kendinize hiç bakmayın. Ne ağız oynamalar ne de mimikler yok, sıfır yani. MMORPG'deki NCP'lerle konuşuyorsunuz yani aynısı.
-Benim yüzümden mi bilmiyorum ama param çok fazla ve harcayacak yer bulamıyorum. Oyundaki en pahalı şeyler ya arabalar ya da eve satın aldığınız şeyler. Arabaları alıyorsunuz sonra onlara özel yarışlar açılıyor ama hem çok kolay hem de dediğim gibi araba dinamiklerinden hiç zevk alamıyorsunuz. Eve satın aldığınız şeyler de çok ilginç yoldaki insanlardan alıyorsunuz. Onlar böyle 3 tane noktayla beliriyor ama hiçbir düzeni yok haritadan da çıkmıyor.

Artıları
-Kesinlikle grafikler. Hiçbir kötü kaplamayla karşılaşmadım. O kadar harika ki her şey yani arabayla akşam yağmurda gezerken etrafa bakmaktan çok kez kaza yapmışımdır.
-Dövüş sisteminin hepsi. Sadece bu yüzden oyunu alabilirsiniz.
-Hikaye. Hani bir kitap olur da o kadar sarar gecenin bilmem nesine kadar paso okursunuz sırf sonunu merak ettiğiniz için. Bu oyun da öyle işte.
-Çok fazla şey var. Yani yapacak şey bulabiliyorsunuz. 65 tane araç var. Uyuşturucu çeteleri var. Dövmeniz gereken kötü adamlar, çalmanız gereken arabalar ve harç kesmeniz gereken insanlar var.

Sonuç olarak 10 üzerinden 9