bugün

çift anadal programı

Ankara Üniversitesin'de ve bir çok üniversitede yapılması oldukça zor asıl bölümünüzde genellikle 4 üzerinden 3 ortalamaya sahipseniz başvurabileceğiniz aktivitedir.

Şu sıralar Radio,TV ve Sinema bölümünün yanında sağlam bir Ortadoğu belgeseli için Uluslararsı ilişkiler yahut Siyaset Bilimi'ne başvurmayı düşündüğüm programdır kendisi. Kişinin amaçlarına göre özellikle iki bölüm arasında bağlantı kurabilme kapasitesine bağlı olarak hayata,bakış açısına büyük anlamlar kazandırabilir. Olaya 'bu bölümü de okusaydım keşke' yahut 'okuyayım da havam olsun lan 2 diploma' vs gözüyle bakılmadığı sürece ve ayağı yere basan planlar yapıldığında gayet anlamlıdır.

Çakışan dersler, yıl sonu- final koşuşturmaları elbette olacaktır,4 yıla 2 bölüm sığdırmayı isteyen herkes bunu göze almalıdır da. Ancak yaşamadan geldiğim şu noktada ufak bir tavsiyem olacak ki; o da sosyal hayattan, dünyada olup bitenlerden bu süreç içinde kopmamak gerektiğidir. Bu da ağır ancak sistemli çalışılarak(mesela günde 8 saat bile uyunarak) yapılacak bir aktivitedir.

Not: Bu konuda kesinlikle önerilerinizi, her türlü bilgiyi beklemekteyim.