bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek10
- sözlüğün en masum yazarları23
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- mao zedong'un serçe katliamı2
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı20
- komünistlerin tatar sürgünü4
- meftune2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- şönt baca3
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- paris saint germain7
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- uyudun mu11
- at eti yemek5
- filenin sultanları8
- adnan selçuk mızraklı2
- spora başladım5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- şeffaf ayakkabı9
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- özgüven5
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- patso4
- günün sözü5
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sabahları nefret edilen şeyler2
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- gocu34
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- sinek as6
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- kız düşürmenin kısa yolu19
teknik direktörlük tarafı sanırım fena halde mübalağa edilmiş adam.real madrid'ten
kovulduktan sonra aldığı tek teklif beşiktaş'tandı. o maceranın sonu malum. o gün
bugün kapısını çalan yok. hayatı boyunca bırakın ispanya'yı,madrid dışında çalışmamış
bir adam. ne hoca,ne futbolcu olarak. bizim gibi saftirik insanları buldu,bayağı bayağı inandırdı herkesi beyefendi,çelebi insan olduğuna. takıma hiçbir şey veremediği,veremeyeceği aşikarken,onurlu şekilde ayrılmayıp kulüple çingene pazarlığına oturdu. almayı hayal ettiği eşek yükü ile tazminatı da,görünen odur ki
cukkalayamayacak. demirören yönetiminin tasvip ettiğim tek icraati bu herifi defetmeleridir. onu kim getirdi,yerine kimi buldular derseniz bahsi diğer. yine de
bu mankafanın gönderilmiş olmasından memnunum.
2014 dünya kupasından sonra: geç oldu ama temiz oldu. bu mal herifin ne olduğu ortaya çıktı. ispanya'yı Avrupa ve dünya şampiyonu yapan del bosque değildi. o takım kendisi olmuştu. ne zaman xavi, iniesta stop, Yeniköy kasabı da stop. kosta Rika'yı yenemeyen Hollanda beşledi bu herifin takımını, davar gibi seyretti.
haa, bir de istifa denen kurum var, son Avrupa ve dünya şampiyonu ünvanı ile geldiğin yerde gruptan bile çıkamaz isen, adam gibi istifanı verirsin. bak prandelli'ye, dünya şampiyonu olmamasına rağmen kesti biletini. üstelik hakemdi, şuydu, buydu diye sığınacak mazeretleri var iken.
gerçeklerin kötü huyu yine kendini gösterdi, elbet bir gün ortaya çıkarlar. del bosque için de aynısı tecelli etmiştir. tabii, anlayan insanlar için, kafası çalışanlar için. klişelerle düşünüp, sloganla konuşan iki ayaklı hayvanlar için elbette fark etmez.
kovulduktan sonra aldığı tek teklif beşiktaş'tandı. o maceranın sonu malum. o gün
bugün kapısını çalan yok. hayatı boyunca bırakın ispanya'yı,madrid dışında çalışmamış
bir adam. ne hoca,ne futbolcu olarak. bizim gibi saftirik insanları buldu,bayağı bayağı inandırdı herkesi beyefendi,çelebi insan olduğuna. takıma hiçbir şey veremediği,veremeyeceği aşikarken,onurlu şekilde ayrılmayıp kulüple çingene pazarlığına oturdu. almayı hayal ettiği eşek yükü ile tazminatı da,görünen odur ki
cukkalayamayacak. demirören yönetiminin tasvip ettiğim tek icraati bu herifi defetmeleridir. onu kim getirdi,yerine kimi buldular derseniz bahsi diğer. yine de
bu mankafanın gönderilmiş olmasından memnunum.
2014 dünya kupasından sonra: geç oldu ama temiz oldu. bu mal herifin ne olduğu ortaya çıktı. ispanya'yı Avrupa ve dünya şampiyonu yapan del bosque değildi. o takım kendisi olmuştu. ne zaman xavi, iniesta stop, Yeniköy kasabı da stop. kosta Rika'yı yenemeyen Hollanda beşledi bu herifin takımını, davar gibi seyretti.
haa, bir de istifa denen kurum var, son Avrupa ve dünya şampiyonu ünvanı ile geldiğin yerde gruptan bile çıkamaz isen, adam gibi istifanı verirsin. bak prandelli'ye, dünya şampiyonu olmamasına rağmen kesti biletini. üstelik hakemdi, şuydu, buydu diye sığınacak mazeretleri var iken.
gerçeklerin kötü huyu yine kendini gösterdi, elbet bir gün ortaya çıkarlar. del bosque için de aynısı tecelli etmiştir. tabii, anlayan insanlar için, kafası çalışanlar için. klişelerle düşünüp, sloganla konuşan iki ayaklı hayvanlar için elbette fark etmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar