bugün

çocukken yapılan şerefsizlikler

karınca yuvalarına önce kola dökerdim sonra sabunlu su falan filan en son deliği tıkar izlerdim çok eğlenceliydi.
benden üç yaş küçük kardeşimi sürekli döver sonra salak salak hareketler yaparak kandırıp barıştırırdım.
küçük kardeşimin uyurken kulağına korkunç şeyler söyleyip ağlayarak kalkmasını sağlardan her seferimde kötü rüya gördüm derdi.
ablamı sürekli durup dururken anneeee ablam bana vuruyoo diye şikayet ederdim hep azar yerdi.
ilkokul dayken bütün oğlan çocuklarını döverdim çok canımı sıkanları çöpün içine sokardım.beden eğitimi dersindeyken toplarını kaçırırdım elimden alamazlardı.
kızlar tuvaletinde gizli gizli erkeklerle telefonda konusan ablaları şikayet etmiştim hoca dışarı cagır deyince de abla öğretmen sizi çağırıyor diye olayla hiç bi alakam yokmuş gibi davranmıştım.
5.sınıftayken arkamda oturan kızın yazılıda kopya çektiğini anlamıştım önce gözlerin ne güzel demiştim kızarmıştı ama baktım hala uğrasıyor bakacağım diye ben de bütün şıkları yanlış işaretlemiştim kız kağıdı geri verince de tekrardan yapmıştım.sonra üzülmüştüm biraz tabi.
bide çocuğun biriyle kavga etmiştim en son sinirlenip beslenme çantamı bilerek kafasına fırlatmıştım içindeki çatal kafasını yarmıştı hala beni gördükçe basıma kakar.
kafam çok sertti hep oğlan çocuklarına kafa atardım coğunun burnu kanardı sonra kaçardım.
bir keresinde benden hoşlanan bir veledin yanına gidip sen benden hoşlanıyon demi falan deyip kıpkırmızı yapmıştım.heheh hala gülerim