bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması9
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- milyonların temmuz zammı netleşmesi3
- spiderman'ın yeni boyanmış duvarda yürüme3
- neden herkes aynı anda tatil yapmak ister3
- zihni göktay7
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller3
- yeni yazarlara öneriler4
- televizyonun sesini tekli sayılarda bırakamamak5
- günün şiiri20
- çok güzel kızların kertenkelelerle takılması2
- türkiyenin hep kötüye gidişinin tepki görmemesi2
- ferdi tayfur2
- ragnar rockefeller38
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı7
- fight club'a misafir getirebilir miyim diye sormak2
- venezuela daki deprem felaketi2
- deniz göktaş37
- 2026 dünya kupası21
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- dünya17
- futbol17
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam4
- kısa parmaklı erkek3
- norveç6
- brezilya5
- gandalf'ın toplu taşımaya ücretsiz binmesi2
- hava sıcak üstünü örtme gerek yok diyen sivrisinek3
- insanların neden böyle olması6
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- dünyayı ele geçirme planı yaparken kpss çalışmak2
- evde bornozla dolaşmak2
- velvet34
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar3
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- en gıcık olunan insan davranışı9
- uysaljakoben4
- viski içen erkek seksiliği5
- evlenilmeyecek kız tipi2
- true'nun 2052 gündür yakındığı durum2
- kocaman kelebek girdi dışarıdan4
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- humiliation2
- true nickli yazar7
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- mert hakan yandaş2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
--spoiler--
ama bu böyle olmayacak anlatmalıyım artık birilerine bir yerlere bir şeylere senden bahsetmeliyim şiştim içimde tutmaktan korkunç bir yanlışlıkla sürmekte olan bu saçma sapanlıktan birilerinin haberi olmalı yalnızlığın bu kadarına alışık değilim ben anlamasalar da dinlemeliler beni birileri ya da bir şeyler yahut bir yerler durumdan haberdar olmalı durumumdan durumumuzdan durum mu ne durum işte iyi değilim ben kafam seninle dolu içtiğim biranın köpüğünde seni görüyorum miyavlayan süslü bar kedisi -ki hiç sevmem ben kedi- adınla miyavlıyor gibi durup dururken ağzımdan adın kaçıp duruyor sonra ben bundan kaçar gibi oluyorum başka şeyler düşünür gibi oluyorum sonra başka şeylerle oyalanır gibi oluyorum tanımadığım çirkin insanların düğünlerine uzaktan bakıp tenis maçlarını izleyip yaşlılara yer verip sempati yaratabileyim diye günün en kalabalık saatlerinde belediye otobüslerine binip kütahya'ya falan gidip mesela günübirlik durumun vehametinden zavallı aklımı korumaya çalışıyorum ama rüyalarımı nasıl yapalım onları koruyamıyorum senden benden durumdan olmayacak şeyler oluyor rüyalarımda ben hepsini gerçek sanıyorum ben sen ne söylesen hepsini gerçek sandım zaten yıllardır kötü olan hiçbir şeyi yakıştıramadım sana bütün kötülükleri kendimden bildim bütün yalanları ben söyledim bütün pis bendim hep sen yıldız gibiydin orada ışığı var kendisi yok soyut bir şey oldun git gide gittin sonra unuttum sandım ben de meğer gözlerimi kapatmışım açtım sonra fark etmeden baktım orada duruyormuş aslında ışığın bilemedim ne yapacağımı nasıl yaşarım şimdi bu ışıkla bilmiyorum ki anlatmalıyım durmaksızın anlatmazsam çıldıracağım sanki ama biliyorum yok kimselerin zamanı durup ince şeyleri anlamaya..
--spoiler--
oku feyzen oku. oku ilk emri kuranın oku ne olursun. *
ama bu böyle olmayacak anlatmalıyım artık birilerine bir yerlere bir şeylere senden bahsetmeliyim şiştim içimde tutmaktan korkunç bir yanlışlıkla sürmekte olan bu saçma sapanlıktan birilerinin haberi olmalı yalnızlığın bu kadarına alışık değilim ben anlamasalar da dinlemeliler beni birileri ya da bir şeyler yahut bir yerler durumdan haberdar olmalı durumumdan durumumuzdan durum mu ne durum işte iyi değilim ben kafam seninle dolu içtiğim biranın köpüğünde seni görüyorum miyavlayan süslü bar kedisi -ki hiç sevmem ben kedi- adınla miyavlıyor gibi durup dururken ağzımdan adın kaçıp duruyor sonra ben bundan kaçar gibi oluyorum başka şeyler düşünür gibi oluyorum sonra başka şeylerle oyalanır gibi oluyorum tanımadığım çirkin insanların düğünlerine uzaktan bakıp tenis maçlarını izleyip yaşlılara yer verip sempati yaratabileyim diye günün en kalabalık saatlerinde belediye otobüslerine binip kütahya'ya falan gidip mesela günübirlik durumun vehametinden zavallı aklımı korumaya çalışıyorum ama rüyalarımı nasıl yapalım onları koruyamıyorum senden benden durumdan olmayacak şeyler oluyor rüyalarımda ben hepsini gerçek sanıyorum ben sen ne söylesen hepsini gerçek sandım zaten yıllardır kötü olan hiçbir şeyi yakıştıramadım sana bütün kötülükleri kendimden bildim bütün yalanları ben söyledim bütün pis bendim hep sen yıldız gibiydin orada ışığı var kendisi yok soyut bir şey oldun git gide gittin sonra unuttum sandım ben de meğer gözlerimi kapatmışım açtım sonra fark etmeden baktım orada duruyormuş aslında ışığın bilemedim ne yapacağımı nasıl yaşarım şimdi bu ışıkla bilmiyorum ki anlatmalıyım durmaksızın anlatmazsam çıldıracağım sanki ama biliyorum yok kimselerin zamanı durup ince şeyleri anlamaya..
--spoiler--
oku feyzen oku. oku ilk emri kuranın oku ne olursun. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar