bugün

kezban hunter

türk erkeğinin ezikliğini dışarı vurduğu sitedir.

yok kezban, yok götü havada diye yüklendiği kızlara dışarıda ağzından salyalar akarak gözlerini diken tipler şimdi kalkıp internette zengin koca istiyor diye kızlara yükleniyor.

buna sebep senin o çok övdüğün aile yapısıdır.

bu türkiye gerçeğidir hacım. annesi, teyzesi aştan zerre nasibini almamış. kızını da o şekilde yetiştiriyor. aşkı meşki geç, hali vakti yerinde olsun diye diye kızın adeta kafasına doggy yapıyor. sonra doğanın kanunudur. dişi daima kendisini en iyi kaynaklara ulaştırabilecek, statü kazandıracak erkeği seçme eğilimindedir. buna imkanı olduğunu açıkca biliyor çünkü sen ve senin gibiler arkadaşlık sitelerinde bu kızları mesaj yağmuruna tutuyorsun.

yalan mı?

günde 1000 mesaj alan kızın elbette seçim kriterleri belirlemesi olasıdır.
gönderme mesaj, niye gönderiyorsun?

sözlükte yok muydu, ''ya 2 mesaj attık diye havalandı'' diye kadın yazarlara sövenler?
pezevenk, niye gönderiyorsun?
bir amacın var değil mi?
karşındaki salak değil o amacını biliyor elbette. kendisi de bunu istiyor olabilir ama doğadaki haliyle hani tüm erkekleri yenen erkek aslanla çiftleşmeyi bekleyen dişi aslan gibi.

sonra bu işin değer yargıları meselesi var.
kadına şiddette dünya birinciliğine giden bir ülkede kadınlara çok değer veriyormuş gibi ''bunlar kezban yeaaa'' diye ağız burun bükme. kızın kendini savunma mekanızması kurmasına yine senin gibiler vesile oluyor. baskılar, ''ben erkeğim'' havaları...

demem o ki, bunlara sebep belli. hiç öyle ahkam kesme sağda solda. önce kendini düzelt. sen düzelirsen kezbanlar da düzelecektir.
güncel Önemli Başlıklar