bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye40
- benzine zam6
- bıyık bırakan erkek karizması5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- recep tayyip erdoğan27
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- nervio15
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması3
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- leonidas7
- maledictory2
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- vexillarius the slayer6
- sibel kekilli6
- iltica7
- liberalizm2
- hz mevlana2
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- akp denince akla ilk gelenler6
- ibne11
- uludağ sözlük kekosu2
- nefse uyup 2 milyar tl tokatlamak3
- türkler balık hafızalıdır6
- cumhurbaşkanı olacak olmam4
- ups boobs'un yeni nicki7
- türbanlı erkeklerin çok itici olması2
- elma yiyen erkek4
- süresiz nafaka8
- sizde hiç utanma yok mu4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- kadın ayağı vs memesi6
- arap aksanı7
- muhammed peygambere ilk vahiy nasıl geliyor2
- cemal enginyurt4
- seviştikten sonra teşekkür etmekk10
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- memeleri kafam kadar kız21
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- simko314
- insanların sürekli aynı fikirleri tekrarlaması2
- yazarların akşama dair planları2
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- maldiv rufiyası2
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
kendi deneymilerimle baslayayim oradan ana fikre geceriz...
2 haftadir insan surati gormedim. Gordum, daha dogrusu da arkadas surati gormedim diyeyim daha iyi olur. haftada 40 saat calisiyorum, her sabah 6da kalkip spora gidiyorum, 9da is basi, aksam 6da eve donuyorum, bir aksam yemegi yiyip 2 saat dinlenme, basini takip etme, biraz kitap okuma vaktim var. Zaten yalniz yasiyorum, kisaca insanla etkilesim sifir...
Hal bu olunca insan dertlesecek birilerini ariyor. Kafasinin icinde yavas yavas karakterler yaratmaya basliyor. belli bir sure sonra yalniz kalinca, mesela isten eve yururken falan bu karakterlelre dertlesmeye basliyorum. hatta grup toplantlari falan oluyor, kavga mavga cikiyor. Her neyse, yine kontrol bende, en azindan oyle zannediyorum, ama enteresan bir durum...
Yine boyle bir gun, ulan dedim acaba ben deliriyor muyum? Deliler kendi kendine konusur hesabi. boyle bir tartisma meydani olustu kafanin icinde, deliriyor muyum, delirmiyor muyum bunun munazarasi yapildi 5 dk... Dedim kesin kaybettim ben akil saglimi, ulan bunu dusunurken birden "kendi akil sagligindan suphe edenler sagliklidir" muhabbeti geldi aklima.
Oh lan aklim yerindeymis diye rahatladim, ve hep beraber gulmeye basladik. Sonra fark ettimki sokagin ortasinde kendi basima guluyorum. 3. sahsi gozuyle baktim kendime. Tam bir psikopat gibi gozutugumu fark ettim, adam yuruyor, ne kulaklik var ne bir sey durup duruken guluyor. Aha dedim, kesin siyirdik. Komik geldi, bu defa sesli kahkaha atmaya basladim, tam oldu...
Demey calistigim o ki, delirmek guzel bir sey, bol bol kahkaha var...
2 haftadir insan surati gormedim. Gordum, daha dogrusu da arkadas surati gormedim diyeyim daha iyi olur. haftada 40 saat calisiyorum, her sabah 6da kalkip spora gidiyorum, 9da is basi, aksam 6da eve donuyorum, bir aksam yemegi yiyip 2 saat dinlenme, basini takip etme, biraz kitap okuma vaktim var. Zaten yalniz yasiyorum, kisaca insanla etkilesim sifir...
Hal bu olunca insan dertlesecek birilerini ariyor. Kafasinin icinde yavas yavas karakterler yaratmaya basliyor. belli bir sure sonra yalniz kalinca, mesela isten eve yururken falan bu karakterlelre dertlesmeye basliyorum. hatta grup toplantlari falan oluyor, kavga mavga cikiyor. Her neyse, yine kontrol bende, en azindan oyle zannediyorum, ama enteresan bir durum...
Yine boyle bir gun, ulan dedim acaba ben deliriyor muyum? Deliler kendi kendine konusur hesabi. boyle bir tartisma meydani olustu kafanin icinde, deliriyor muyum, delirmiyor muyum bunun munazarasi yapildi 5 dk... Dedim kesin kaybettim ben akil saglimi, ulan bunu dusunurken birden "kendi akil sagligindan suphe edenler sagliklidir" muhabbeti geldi aklima.
Oh lan aklim yerindeymis diye rahatladim, ve hep beraber gulmeye basladik. Sonra fark ettimki sokagin ortasinde kendi basima guluyorum. 3. sahsi gozuyle baktim kendime. Tam bir psikopat gibi gozutugumu fark ettim, adam yuruyor, ne kulaklik var ne bir sey durup duruken guluyor. Aha dedim, kesin siyirdik. Komik geldi, bu defa sesli kahkaha atmaya basladim, tam oldu...
Demey calistigim o ki, delirmek guzel bir sey, bol bol kahkaha var...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar