bugün

sözlük yazarlarının itirafları

dikkat! mide bulandırıcı unsurlar içerebilir.

şimdiye kadarki en büyük itirafımı yapacağım sözlük. sadece annem biliyor, babam veya diğer herhangi bir aile fertleri bilmiyor. lise 1 de cırcır olmuşum farkında değilim karnım ağrıyıp duruyor. ilk 2 dersi karın ağrısıyla atlattım bitirdim. 3. derse girerken dayanamayıp eve gideceğim dedim ve çantamı toplayarak eve gitmek için yola koyuldum. okulun bahçesinden çıktım. 30 cm yüksekliğinde kaldırım gibi bir şeyin üzerine oturdum karın ağrısının geçmesi için. sonunda geçti diyerek ayağa kalktım ki kalkış o kalkış cart diye bir sesle altıma kaçırdım. * ama öyle az değil bayaydı. sonra hiç bozuntuya vermedim yürüdüm ve paçalarımdan akıyordu. evet paçalarından akmak deyimi gerçek anlamıyla gerçekleşiyordu. iğrenç kokularla otobüs durağına doğru ilerliyordum. neyse ki üzerimde uzun mont vardı ve sırtımda çantam. otobüs durağına vardığımda çok şanslıydım çünkü otobüs hemen geldi. otobüse bindim ve 2 kişilik boş olan yere oturdum yanıma da çantamı koydum. bahçelievler-eryaman * arası bilen bilir 50 dakikadır neyse ki saat 10-11 gibi olması sebebiyle 35 dakika sürdü yolculuk. peki bu 35 dakika boyunca neler mi oldu dersiniz? amcamın biri camı açtı, teyzemin biri burnunda peçeteyle otobüsten indi. muhtemel olacak ki önümde ve arkamda oturanlar kokunun benden geldiğini anlamışlardır. o kişilerden çok özür dilerim. oh be rahatladım sözlük böyle bir şeyle yaşamak çok zordu. * *

edit: annemin dediklerini söylemeyi unutmuşum. eve gittiğimde annem kocaman oğlan oldun hala mı altına ediyorsun ayıp diyerek şahsımı daha da yerin altına sokmuştur.

not: hazır edit vermişken bir de not vereyim. bu iletiyi okurken kaybettiğiniz vakit için özür dilerim sevgili yazarlar.