bugün

behzat ç.

severek izlediğimiz dizi. 68. bölümü izlemediği halde bundan sonrasını okuyanın...

--spoiler--
evet haftalardır beklenen ercüment geldi nihayet. (ben beklemiyordum gerçi, geçen sezon misyonunu tamamladı gitti, ne gerek var?) geldi ama sanki eski havasında değil.

ilk sinyal tahsin müdür'den geldi. ondan beklenmeyecek bir cesaret örneği gördük ama önceki sezonda daha yanar döner takılan tahsin, kafasına ne düştü de birden bu hale geldi? 4x4 de çekildi altına? neyse, çok kurcalamayalım, neticede gördü mü gördü...

ekip fazla yoktu bu bölüm; sona sıkıştırılan hayalet - akbaba diyaloğu, ama asıl selim'i psikolojik olarak siken harun. bu da ondan beklenmeyecek bi hareketti. eferin dedirtti.

eveett.. gelelim dizinin bombası hukuk göndermesine... açıkçası bu şekilde yekten, aleni mesaja hiç gerek yoktu. bu kadar kör göze parmağı birol güven yapmıyor. kemalistlerin "badem bıyıklı" dediği ve "cemaatçi" önkabulu ile baktıkları bir olayı, aynen bu bakış açısından vermek kimi kemalistleri orgazm etmiş olabilir ama bu dizinin şimdiye kadar ortaya koyduğu üslup ile çok da örtüşmedi.

bu tip aleni göndermeleri ben şimdiye kadar sadece "minyeli abdullah", "şehit ömer", bir de STV'deki "yarı karanlık ortamda üstünde haç olan bi masa etrafında toplaşan keçi-top sakallı erkeklerin ve haçlı broş takan kadınların abartılı bir ses tonuyla 'şunları fişleyeceeez', 'bunları kumpas kuracaz' demeleri" temalı dizileri gibi yapımlarda gördüm. orada da güya böyle "siyah takımlı", illaki keçi sakallı bir tip oluyor ve diğerlerini yönlendiriyor. şimdi buradaki "badem bıyıklı özel yetkili savcı" da aynen bunun gibi. hadi öncesinde yine böyle "badem bıyıklı emniyet müdürü" vardı, hadi onda dozu iyiydi, beğenmiştim ama bugünkü birinde bir kesimin müşterileri orgazm oluyor, ötekinde de diğer kesimin müşterileri. ben gibi ne ona ne buna müşteri olmayanlar da haliyle sıkılıyor... behzat'da böyle ucuz numaralara gerek yok, bunları stv'de görsek tamam da behzat'da ı-ıh...

neyse bakalım gidişat ne olacak, haftaya sezon finali; yeni sezona kadar beklemesi kolay olmayacak. bakalım başı bitten kurtulmayan behzat'ın kulak arkasındaki boş milimetrekarelere ne olacak?

son olarak, paintball'da harun ciddi ciddi vuruldu alnından, zira bölüm boyunca kızarıktı. paintball oynayacak gençler sözüm size, paintball tüfeği boru değil, o boya mermisinin namlu çıkış hızı 100 m/s gibi birşeydir. bu ne demek derseniz harunu iyice izleyin, yakın mesafeden adamın amına kor.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026