bugün

en çok üzülünen çizgi film karakterleri

televizyon'da en çok üzüldüğümüz çizgi film karakterleridir.

tom ve jerry: ulan küçüklüğümün en favori çizgi filmlerinden biriydi. tom hiç bir zaman yiyemedi o amına koduğumun faresini, tom'a çok üzülürdüm.

temel reis ve safinaz: en fazla üzüldüğüm karakterlerden biri de temel reis'ti. o çırpı bacak safinaz'ın peşinden hem kabasakal, hem temel reis az koşmadılar amk. safinaz o tipiyle ikisini birbirine düşürüyordu. bir de ıspanak yiyince güçleniyordu, ben bunu nasıl yiyip de güçleniyor diye hayıflanırdım.

şirinler: çizgi filmin başında "iyi bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz" diye bir replik vardı. bu çizgi filmi izlediğimde yaramazlık yapmaz, akıllı dururdum. ama yine de göremedim, buna da çok üzülürdüm.

pokemon: ash'in favori pokemonu pikachu'nun raichu'ya dönüşememesine üzülürdüm. vay be.

şeker kız candy: ulan bu çizgi filmi de hiç anlamadım. peter ile candy alplerin dağlarında dolaşıyor ve aralarında hiç bir şey yok. peter gay olabilir.

richie rich: bu yavşağın tuvaleti bile som altındandı. bir şey lazım olursa hemen parayla hallederdi. birinci kata bile asansör ile çıkardı. çok yavşaktı çok.

power rangers: aramızda en güçlüsü hangisi lan diye tartışırdık. bir türlü öğrenemedik. bence siyahtı lan !

caillou(kayu): yeni nesilin favori çizgi filmi. ben hiç sevmiyorum. bir ara denk geldi, izledim lan dedim böyle çocuk mu olur mk! hem kel, hem fodul. hangi mesleği görse onu olmak istiyor. annesinin her dediğini yapıyor. çocuk dediğin biraz yaramaz olur lan !