bugün

iddaa bayiide odense banko diyen adam

tecrübelisi, tecrübesizi, bankocusu, bombacısı, öğrencisi, emeklisi ile bir sevgi yumağı olan telaş içinde kupon hazırlayan cumartesi günü iddaacıları içinden bazıları gelir maç sorar, maç ister.

bazen bu gergin ve maç aranan ortamda, saatler 16.30'da başlayacak almanya ligine ve 17.00'daki premiere kilitlenmişken ordan birisi herkesin duyabileceği şekilde,

"odense banko abii.."
"handikaplı gider."
"odense'yi yaz yanıltmaz abim.."

gibisinden konuşur, ordaki gariban iddaacılar tabiki etkilenir.. öyle soramaz da gidip yanına samimiyeti olmadığı için ama "odense banko" diyen adamlarda da öyle bir tip olur ki öyle bir ses tonuyla söyler ki bu adam yuvasını bahisten geçindiriyo be dersin..

o adamın arkasından ölmeye gidersin.. böyle bir kirli sakal, elinde buruşmuş fanatik iddaa eki.. bildiğin tahminci abi.

tabi ne olur, odense banko değildir. penaltı olur kırmızı kart olur biri ve birileri gününde olmaz ve maç yatar, kuponlar yatar. o adamı da bir daha görmezsin..

bu adamlar her yerde her bayide var. geçenlerde acıktık dışarı bir şeyler yemeye çıktık gece 1-2 suları, yolun karşı tarafından birileri yürüyodu arkadaşım dedi ki "a bu bayide odense banko diyen adam değil mi lan?" evet oydu, ne diyeceksin ki.