bugün
- 19 yaşında kızla yatmak12
- ilişkiye bir süre ara vermek7
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi7
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız10
- tamar tanrıyar4
- unutulmayan sadakat örnekleri4
- ankara nın en güzel yanı5
- abd'nin iran'ı sıfırlaması3
- anın görüntüsü23
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi6
- mola4
- ankara3
- üniversitelerin gereksiz olması17
- fait bey birader diamond biraderdir hedesi3
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik yazar2
- 1 temmuz kabotaj bayramı5
- dünyaya artık gök taşı çarpmaması4
- genç olmanın en güzel yanı6
- tüm çıplaklığımla burdayım3
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- ilgi manyağı4
- ona bir şey söyle11
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- eski eşle tekrar evlenmek5
- kadir inanır22
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- içtim şarabı13
- genç görünmeye çalışmak7
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- kemalist dünya24
- bir şeyler söyle4
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- bisikletlilerin trafikteki meşruiyeti sorunsalı2
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- gitme diye yalvarmak6
- velvet28
- versuch2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- true'nun çaylak olması16
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- bu saatte hala uyumama sebebi2
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- her insanın bir cini olması8
- öldükten sonra bana ne olacak5
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
(bkz: 0 6 yaş arası çocuğa din eğitimi/#15216738)
belki bir hata ama ben yine bir sivri görüşü ciddiye alarak kırk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim üstadım inşallah.
dünya garip bir yer, vapurlar batmadan yüzebiliyor, stratosferde bulut falan yok hakkaten garip.. ama ne kadar garip olursa olsun dünya gezegenindeki hiç kimse israil'in modern bir ülke olduğunu iddia etmez. nüfusu 8-10 milyon civarı ve neredeyse homojen bu toplumun, musevilik konusunda da sarsılmaz bir bağnazlıkları olduğunu herkes bilir. açık saçık giyinmeleri modern olduklarını göstermez belirtmek istedim ayrıca.
gelgelelim 0-6 yaş arası verilmesini savunduğu din eğitimine. bir çocuk gelişimcisi olarak yazıyorum, öyle kıçımı devirdiğim yerden ahkam kesmek haddime değil. ayrıca hiçbir filmin yarısında çıkmadım, nutella yemek de nasip olmadı.
0-6 yaş arası çocuklarda soyut kavramlar gelişmediği için verilecek eğitim ezber ve dayatma düzeyinde kalır. din soyut bir kavramdır, sistemler, siyaset soyut birer kavramdır hatırlatayım. daha sonra çoğumuzun okuldaki diğer ezber ve dayatmalardan ifrit kaptığı gibi ergenliğinde küfre düşebilme riski taşır bu çocuk. bu da iyi niyetlere hizmet eden bir davranış değil.
8-11 arası de, tamam.. 11-15 arası de ala..
iddia ettiği yaşlarda çocuğun enerjisini boşa harcayarak zaten beş para etmez eğitim kalitemizi mollalaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
not: molla iran yöresine ait bir halk türküsüdür. sözlerini de vereyim;
aman molla
canım molla
insanoğlu düşünüyor
g.tünü kolla
belki bir hata ama ben yine bir sivri görüşü ciddiye alarak kırk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim üstadım inşallah.
dünya garip bir yer, vapurlar batmadan yüzebiliyor, stratosferde bulut falan yok hakkaten garip.. ama ne kadar garip olursa olsun dünya gezegenindeki hiç kimse israil'in modern bir ülke olduğunu iddia etmez. nüfusu 8-10 milyon civarı ve neredeyse homojen bu toplumun, musevilik konusunda da sarsılmaz bir bağnazlıkları olduğunu herkes bilir. açık saçık giyinmeleri modern olduklarını göstermez belirtmek istedim ayrıca.
gelgelelim 0-6 yaş arası verilmesini savunduğu din eğitimine. bir çocuk gelişimcisi olarak yazıyorum, öyle kıçımı devirdiğim yerden ahkam kesmek haddime değil. ayrıca hiçbir filmin yarısında çıkmadım, nutella yemek de nasip olmadı.
0-6 yaş arası çocuklarda soyut kavramlar gelişmediği için verilecek eğitim ezber ve dayatma düzeyinde kalır. din soyut bir kavramdır, sistemler, siyaset soyut birer kavramdır hatırlatayım. daha sonra çoğumuzun okuldaki diğer ezber ve dayatmalardan ifrit kaptığı gibi ergenliğinde küfre düşebilme riski taşır bu çocuk. bu da iyi niyetlere hizmet eden bir davranış değil.
8-11 arası de, tamam.. 11-15 arası de ala..
iddia ettiği yaşlarda çocuğun enerjisini boşa harcayarak zaten beş para etmez eğitim kalitemizi mollalaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
not: molla iran yöresine ait bir halk türküsüdür. sözlerini de vereyim;
aman molla
canım molla
insanoğlu düşünüyor
g.tünü kolla
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar