bugün
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz15
- avrupa klima krizi2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- matrix'deki zencinin torbacı olması4
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- israil12
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- atatürk'ü sevmemek7
- 0 0 717
- dünya17
- devlet2
- tai lung17
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- sevişirken yapılması gerekenler8
- velvet52
- sonra döner yiyecek olmam2
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- hoşgörü dini islam12
- boyalı da saçların6
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- beyler bik bik erkek7
- fildişi sahili7
- siyonizm yahudilik değildir5
- ben geldim naneler7
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- ateist dövmek11
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- iyi futbol oynar mısınız5
- fransa8
- şeyhin götüne priz sokmak8
- isveç6
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- norveç5
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- ameliyat olmak15
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- meksika6
- iremga6
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- kadir mısıroğlu'nun soyu23
roddick'e olan mağlubiyetine kendisi kadar üzülmüşümdür muhtemelen. geçen yıl amerika açıkta djokovic'e maç sayısından verdiği maçtan sonra dağılmıştı federer. muhtemelen en çok içerlediği mağlubiyetlerde ilk 3 tedir. daha sonraysa toparlandı ve sezonu 1 masters 1 atp ve 1 de sezon sonu turnuvası birinciliğiyle bitirdi. 2012 ye de bu form düzeyiyle geldi. avustralya açık tenis turnuvası yarı finalinde ezeli rakibi nadal'a maalesef kritik puanlardaki oyunuyla kaybetti. o maçtan sonra yine art arda 3 turnuva kazandı. sezonun en çok puan toplayan ismi oldu. hatta miami masters'da, nadal yarı finalden önce elenirse şampiyonluğu yakaladığı taktirde 2 numaraya dahi yükselecekti. bu sezon tekrar 1 numaraya çıkmaya gerçekten inanıyordu. ama roddick çelmeyi taktı maalesef. turnuvaya tamamen federer'i yenmeye gelmiş gibiydi. gereksiz ve zamansızca çıktığı file önüne hep doğru zamanda çıktı. basit hata yapmadı. muhteşem servis attı. her şeyi doğru yaptı.
rakipleri nadal ve djokovic turnuvaya devam ediyorlar. federer'in bu amacına ulaşması için harika bir toprak kort sezonu geçirmesi gerekiyor. zira nadal her zamanki gibi domine edecek, djokovic'te ondan geri kalmamaya çalışacaktır. fedeer bu turnuvalarda bu iki isimden kopmamalı. ayrıca koruması gereken bir roland garros finali puanları var. kısaca işi çok zor...
federer umarım beni yanıltır. yanılmayı, tükürdüğümü yalamayı çok isterim. kendisini tekrar 1 numara olarak ve grand slam kupası kaldırmış şekilde görmek harika olur. böyle bir efsaneye de böyle bir durum çok yakışır. yanılt beni be federer!
rakipleri nadal ve djokovic turnuvaya devam ediyorlar. federer'in bu amacına ulaşması için harika bir toprak kort sezonu geçirmesi gerekiyor. zira nadal her zamanki gibi domine edecek, djokovic'te ondan geri kalmamaya çalışacaktır. fedeer bu turnuvalarda bu iki isimden kopmamalı. ayrıca koruması gereken bir roland garros finali puanları var. kısaca işi çok zor...
federer umarım beni yanıltır. yanılmayı, tükürdüğümü yalamayı çok isterim. kendisini tekrar 1 numara olarak ve grand slam kupası kaldırmış şekilde görmek harika olur. böyle bir efsaneye de böyle bir durum çok yakışır. yanılt beni be federer!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar