bugün
- ismail kartal12
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler11
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- yolda olmak2
- oğuz çetin2
- kızla konuşmaya çalışmak3
- evrene bir mesaj bırak7
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- muhafazeküler4
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 30 lu yaşlar14
- kilo verdiren gıda4
- 2026 dünya kupası13
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- org vs synthesizer4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- bir gün ölecek olmak6
- güne bir şarkı bırak14
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- en iyi terapi6
- kemal derviş5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- en iyi yanık kremi5
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- sözlükte altın günü yapmak12
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- macbook neo2
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
kariyerine the pricks adlı punk grubunda gitar çalarak başladı. new york üniversitesi'nde okurken dj. jazzy jay'den hip hop un inceliklerini öğrendi. ikili birlikte daha sonra def jam plak şirketini kurdu. ünlü menajer russell simmons'un desteğiyle ll cool j'in albümünü yayınladı. bu ilk büyük prodüksiyonuydu.
beastie boys un 'groove' albümüyle rap ve heavy rock müziği sentezleyerek çok büyük bir adım attı.
aynı derecede (belki daha da) büyük ikinci adımı ünlü hard rock grubu aerosmith ile ünlü rap grubu run dmc yi bir araya getirerek attı. walk this way adlı şarkı listelerde resmen patladı.
http://www.youtube.com/watch?v=9AKaV911uJA
1988'de simmons ve rubin ayrı çalışmaya karar vererek ayrıldılar. rubin slayer , danzig , gibi heavy metal hatta speed metal gruplarıyla çalışmaya başladı. aynı zamanda red hot chili peppers ın muhteşem albümü blood sugar sex magic in prodüksüyonuyla uğraştı. bu arada public enemy , run dmc gibi rapperlarla çalışmaya da devam etti.
büyük usta johnny cash in yıldızının yeniden parlamasını yaptığı 5 albüme katkıda bulunarak sağlayıp kariyerinin en büyük işlerinden birini başardı. hatta cash'e grammy bile kazandırdı.
prodüktörlüğünü yaptığı diğer grup ve müzisyenler arasında; the cult , mick jagger , tom petty , system of a down , sherly crow , audioslave , limp bizkit , u2 , linkin park gibi ünlüler de yer alıyor.
prodüktörlüğünü yaptığı son dixie chicks albümü ile rubin de grammy kazanmıştır.
beastie boys un 'groove' albümüyle rap ve heavy rock müziği sentezleyerek çok büyük bir adım attı.
aynı derecede (belki daha da) büyük ikinci adımı ünlü hard rock grubu aerosmith ile ünlü rap grubu run dmc yi bir araya getirerek attı. walk this way adlı şarkı listelerde resmen patladı.
http://www.youtube.com/watch?v=9AKaV911uJA
1988'de simmons ve rubin ayrı çalışmaya karar vererek ayrıldılar. rubin slayer , danzig , gibi heavy metal hatta speed metal gruplarıyla çalışmaya başladı. aynı zamanda red hot chili peppers ın muhteşem albümü blood sugar sex magic in prodüksüyonuyla uğraştı. bu arada public enemy , run dmc gibi rapperlarla çalışmaya da devam etti.
büyük usta johnny cash in yıldızının yeniden parlamasını yaptığı 5 albüme katkıda bulunarak sağlayıp kariyerinin en büyük işlerinden birini başardı. hatta cash'e grammy bile kazandırdı.
prodüktörlüğünü yaptığı diğer grup ve müzisyenler arasında; the cult , mick jagger , tom petty , system of a down , sherly crow , audioslave , limp bizkit , u2 , linkin park gibi ünlüler de yer alıyor.
prodüktörlüğünü yaptığı son dixie chicks albümü ile rubin de grammy kazanmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar