bugün
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ben geldim naneler19
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- devlet kim lan7
- pandela43
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- günün iddaa kuponu2
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- menekşe moru oje4
- pandela tarzı entry gir6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- wednesdayin annesi8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- anın görüntüsü20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- annenin ölmesi5
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- tai lung ile revani yemek4
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- izlenmiş en kusursuz film8
- pandela1bukentay3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- 20263
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
Zamanında yapılmış bişey.
Onu sittiret de asıl mevzu ibadethane olayı. herhangi Bir yerin ibadethane olabilmesi için ne şartlar gerek? Namaz kılınabilecek kadar aydınlatılmış ve temiz olması yeter zannımca. Lakin günümüzde bu işin cılkını çıkarmışlar gördüğümüz uzre. Çinisinden çömlegine, canagindan merdanesine, minaresinden durdanesine kadar tirilyonluk ibadethaneler inşaa etmeye başlamışız. Çoğumuz aynı allah'a iman etmisiz, yine aynı ibadetleri sünnete uygun şekilde icra etmeye çalışmaktayız. Anlamadığım husus, hangi hadiste bahsedilmis ya da hangi sünnette uygulaması var bu siksitilyon liralık mescitlerin? Yahut hakkında ayet mi var bunun? Bildiğim, mescitlerin müminler tarafından yaptirilmasi gerektiği, şekle dair bir emir yok. Son 15 yılda yapılan lux, 5 yıldızlı camilere harcanan para ile afrikadaki aç çocuklar doyardi ananskim. Dört duvar bi cati neyine yetmiyor lan abcuk aazli inbetor. Ben namaz kılarken mesela, tavandaki pahali-kocaman avizenin ya da pahali yün halinin hele bir de acaip acaip renklerdeki çini fayanslarin imanima bi katkısı olduğunu düşünmüyorum. Sen dersin ki ben onlar olmadan kilamiyom namaz, bi çay al gel de anlatayim mevzuyu derim sana. Elimde olsa bir daha asla bir tek lux cami, müftülük binası vs. Yaptirmam, yapmaya calisani da inşaatın harcinda bogarim.
Ondan sonra millet der tabi, dünyada aç çocuk varsa tanrı yok falan. La o iman ettiğin allah, sana bunca israfın hesabını sormayacak mi? Sefaat beklediğin peygamber demeyecek mi. "ben yedi minareli camide mi kıldım namazi, böyle mi örnek oldum size ey ümmetim" diye?
Hay sizin dübürünüzü zebaniler tepiklesin cehennemde emi!!!1!!bir!
Onu sittiret de asıl mevzu ibadethane olayı. herhangi Bir yerin ibadethane olabilmesi için ne şartlar gerek? Namaz kılınabilecek kadar aydınlatılmış ve temiz olması yeter zannımca. Lakin günümüzde bu işin cılkını çıkarmışlar gördüğümüz uzre. Çinisinden çömlegine, canagindan merdanesine, minaresinden durdanesine kadar tirilyonluk ibadethaneler inşaa etmeye başlamışız. Çoğumuz aynı allah'a iman etmisiz, yine aynı ibadetleri sünnete uygun şekilde icra etmeye çalışmaktayız. Anlamadığım husus, hangi hadiste bahsedilmis ya da hangi sünnette uygulaması var bu siksitilyon liralık mescitlerin? Yahut hakkında ayet mi var bunun? Bildiğim, mescitlerin müminler tarafından yaptirilmasi gerektiği, şekle dair bir emir yok. Son 15 yılda yapılan lux, 5 yıldızlı camilere harcanan para ile afrikadaki aç çocuklar doyardi ananskim. Dört duvar bi cati neyine yetmiyor lan abcuk aazli inbetor. Ben namaz kılarken mesela, tavandaki pahali-kocaman avizenin ya da pahali yün halinin hele bir de acaip acaip renklerdeki çini fayanslarin imanima bi katkısı olduğunu düşünmüyorum. Sen dersin ki ben onlar olmadan kilamiyom namaz, bi çay al gel de anlatayim mevzuyu derim sana. Elimde olsa bir daha asla bir tek lux cami, müftülük binası vs. Yaptirmam, yapmaya calisani da inşaatın harcinda bogarim.
Ondan sonra millet der tabi, dünyada aç çocuk varsa tanrı yok falan. La o iman ettiğin allah, sana bunca israfın hesabını sormayacak mi? Sefaat beklediğin peygamber demeyecek mi. "ben yedi minareli camide mi kıldım namazi, böyle mi örnek oldum size ey ümmetim" diye?
Hay sizin dübürünüzü zebaniler tepiklesin cehennemde emi!!!1!!bir!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar