bugün
- dün gece ne oldu9
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sırrı süreyya önder16
- insan olmaya çeyrek kala8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması4
- araba sileceği5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- popeyes6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- gocu35
- sarapci koala59
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- iki tas çorba4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor2
- kürt hareketi2
- çomar sahiplenme3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- sözlükteki bayan azlığı6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- resmine 31 çektim de yattım5
- gammaz çetesi8
- günün sözü26
- şarapçının mal varlığı5
- hristiyanlık3
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- deniz gül3
- fetö mitolojisi3
- ellerim boş gönlüm hos2
- el chadaille bitshiabu9
- tulumba tatlısı7
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- ellerim bos gonlum hos29
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
itina ile icra ettiğim meslektir. her ne kadar dışarıdan bakınca kolay bir iş gibi gözükse de aslında zordur icra etmesi. parça seçimi, sıralaması ,ölçüde geçmek(baslı başına bir iş) , ritm oturtmak(sürekli ritm saymak gerekir), ton ayarı. zor iştir, öğrenmek için bir çok meslekte olduğu gibi çıraklık yapmak gerekir uzun zaman. kolay öğrenilmez, tadı başkadır tabi sahnenin ama sahnenin öğrenilmesi bile başlı başına bir külfettir. hareketlerine özellikle çok dikkat etmek gerekir fazla alkol alıp g. tü başı dağıtmamak. birazda delikanlı olacaksın bu isi yapıyorsan; kavgası eksik olmaz, malum kendini bilmez çok gece hayatında; yok benim istediğim şarkıyı çalmadın(sanki 1 tl ile çalışan müzik kutusuymuşum gibi), yok benim kıza yazdın(senin kıza yazacak vaktim yok kardeş sonraki parçayı ayarlıyorum), mutlaka oyun havası isteyen çıkar, gayrimeşrusu vb. prodüksiyon çok farklı bir kulvardır, eğer iyi bir dj olmak istiyorsanız iyi bir prodüktör olmanız gerekir. bunu da öğrenmek çok zaman alır. 2-3 dk de dinlediğiniz şarkıyı yapmak için belkide bir hafta uğraşır dj ama onu çalmamın ve dinleyenlerin bağıra bağıra dans ettiğini izlemenin verdiği haz değişilmez. her zaman çıkar virtual dj den, pc den çalan kendini bilmezler ,bir potu açıp diğerini kapayıp dj im diye geçinenler, parçanın altına loop oturtmayı öğrenip prodüktör olanlar. halbuki biz yıllarımızı veririz ünvan'a layık olabilmek için. çekemeyen çoktur bizi, yediremezler, yaptığımız işi, küçümserler körü körüne, onların gözünde müzik kutusundan farkımız yoktur. nasıl olsun ki piyasada mesleği yerin dibine sokan bu kadar insan varken, birine dj'im dediğinde bile 'aaaaa, benim kuzenimde deeejeyyyy' tarzı cevap alırken nasıl anlasın, nasıl görsünler insanlar bu işin arkasındaki emeği. anlatması zordur anlamazlar. vakit ayırıp okuyanlara ve anlayanlara saygılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar