bugün

çarşaf giyen kadının dramı

kimsenin çarşaflı ve kültürlü olunabileceğini düşünmemesi nedeniyle, kendisine sırf çarşaf giyiyor diye "ninja, kara fatma, nene" gibi gayri ahlaki sıfatlar takılan daha da kötüsü işlerine geldiği için giysisi chp'nin bile oyuncağı olmuş kadının dramıdır.
islam sadece kadının kendini korumasını gerektirmez. erkeklerinin %80 nin eli de dili uçkurunda olan türk milleti! islam erkeği de korunmaya mecbur kılmıştır. şahit olduğum bir olay da şudur: çapa da bir prof. çarşaflı bir kadınla muhabbet ediyor. kadın ağzı iyi laf biri olsa gerek ki prof. dan garip bir teklif geliyor:
-çarşafı çıkar siyasete girsene. hem niye giyiyosun ki..ben sapık bir insan olsam seni bu şekildede hayalimde farklı canlandırabilirim (adamın cüreti taktire şayan tabi)
kadının müthiş cevabı gecikmiyor:
islam kuralları aklı selim insanlar için geçerlidir..sapıksanız islam kuralları üzerine konuşmanıza gerek yok, mesul değilsiniz..
illa dram görmek istiyorsanız kimlikte dini islam olan sözde müslümanların icat ettikleri islamın türevlerine bakın... ağlayın...