bugün

hitler gerçeği

kim ne derse desin sevdiğim bir lider olan hitler'in dünyada yaratmış olduğu realitedir..

tüm vakti pc başında kıç büyütmekle geçen,tek derdi yiyip-içmek ve seks olan adamlara fersah fersah büyük gelen bir adamdır hitler..bu yüzden idrak edemezler bu tür adamları..komplekse girip hemen kötüler ve çamur atarlar..

yahudilerin elindeki finans kapital sistemi ve küresel medyanın probagandalarına bakarak hitler'i eleştirenler unutmasınlarki bu adam kendini davasına adamış bir adamdı ve bu yolda canını feda etmiştir..

hiç de öyle deli,psikopat falan değildir..

deli birinin yada psikopat birinin harcı değildir yaptıkları..çünkü deli yada psikopat diye tanımlanan insanlar genelde düşük IQ düzeyine sahip olan ve bir baltaya sap olamayıp toplumdan dışlanan insanlardır..

hitler ise çok büyük işler başarmıştır..koca bir alman halkını,kontrol etmiştir ve düşmanlarının canına okumuştur..

üstelik anasını bellediği düşmanların tamamı birzamanlar ''türkiye'yi işgal eden ve anadolu'da insanlarımıza zulüm eden'' devletlerdir..ingiltere,fransa,yunanistan ve rusya gibi..

beni gerisi bağlamıyor...öldürmüş falan..geçin bu işleri..

savaş durumunda herhalde öldüreceksin..askerlik mesleği ölme ve öldürme mesleğidir..adam büyük bir dava güdüyor orada..bir ulusun onuru için mücadele ediyor..

ulan bizim ülkemizde savaş falan olmadığı halde 50 senede binlerce insan ölmüştür askeri darbeler,terör eylemleri,faili meçhuller ve suikastlerle falan..ona ne buyuracaksınız ?